GARTLCOV izlet v kak botanični vrt ?
-
- Site Admin
GARTLCOV izlet v kak botanični vrt ?
(Prenos iz arhiva)
-
Pozdravljeni
mene pa zanima ali bi bil interes, da gremo Ljubitelji rožic skupaj na kak izlet? Perd dnevi sem si ogledal arhiv RTV vtovi Tulna, pa se mi zdi za enega malce daleč, če bi se združili vsaj 30 ljudi bi pa najeli en majhen avtobusek in lepo krenili na rajžo.
lp Furman
_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
mene pa zanima ali bi bil interes, da gremo Ljubitelji rožic skupaj na kak izlet? Perd dnevi sem si ogledal arhiv RTV vtovi Tulna, pa se mi zdi za enega malce daleč, če bi se združili vsaj 30 ljudi bi pa najeli en majhen avtobusek in lepo krenili na rajžo.
lp Furman
_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
-
O Tullnskih vrtovih in noetovi barki in obisku le teh smo ravno govorili http://forum.gartlc.si/gartlc-about2238.html
-
-
Mislim, ad je najprej potrebno nabrati neko minimalno število potencialnih kandidatov. Potem se lahko cenkamo z privatnimi prevozniki za čim bolj ugodno varianto. Po moje bi bilo ceneje kot preko kakšne agencije. Morda imamo celo na forumu kakega šoferja _________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
-
- Peter
- Kraj: Lucija
Ko boste določili datum in vse kar spada zraven me pocukajte, prijatelj v prostem času pomaga vozit mini bus(mislim da 30 sedežev), lahko vprašam za ceno. Dobro je imet čim več ponudb in potem izbirat.
V času sv. Martina je bil ta prevoznik najbolj ugoden za obisk kleti po Vipavskem. Relacija obala-Vipava-obala.
Prevoznik pa je s Krasa..nekje.
Lahko tudi zrihtam telefonsko. Organizator naj me pocuka na privat.
L.p.
Peter
P.s.
Ker bo to verjetno spomladanski termin se sam ne bom mogel udeležit. V moji službi je takrat največja norišnica in imam zasedene vse delovnike s sobotami vred.
V času sv. Martina je bil ta prevoznik najbolj ugoden za obisk kleti po Vipavskem. Relacija obala-Vipava-obala.
Prevoznik pa je s Krasa..nekje.
Lahko tudi zrihtam telefonsko. Organizator naj me pocuka na privat.
L.p.
Peter
P.s.
Ker bo to verjetno spomladanski termin se sam ne bom mogel udeležit. V moji službi je takrat največja norišnica in imam zasedene vse delovnike s sobotami vred.