Pepin rožnik

Odgovori
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Obnovila sem seznam vrtnic, tiste ki niso uspele sem zbrisala in dodala nove.
Zana

Odgovor Napisal/-a Zana »

To je preprosto rečeno RAJ na Zemlji, prečudovite so! Od prve pa do zadnje, vse so prave lepotice!_________________You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

To pa je obsezna zbirka. Koliko imas vrtnic posajenih ,ker seznam je predolg, da bi jih sla steti?. Ti najbrz imas zabelezeno. Ali bos se povecevala stevilo ali si zakljucila s sirjenjem?
PRIDNA NI KAJ.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Oho, to pa je seznam za kapo dol.
Bomo spomladi videli še kakšno panoramsko? Wink_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
pepa6

Se bom potrudila.Ampak to se ni koncni seznam.Se kaksni 2 leti se bo dodajalo, predvsem galke,burbonke, damaščanke, portland in albe.
pepa6

Okrog 190 razlicnih vrtnic je.Na koncu jih bo okrog 300 razlicnih.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Suepr, se že veslim tega rožnika, ko bo v malo bolj zreli fazi. Saj ne vem, če si že kje napisala, v katerem kraju ta rožnik nastaja, a ker ob avatarju ne piše nič, sem vedno v dilemi... Sad_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Impresiven seznam, dela pa tudi dosti poklon
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Oho, Pepa, a je to ta Vurberk v naši bližini?_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Ej, Pepa, tudi jaz sem radovedna, če je to naš Vurberk. Saj je menda edini v Sloveniji?_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Odgovori