Srečanje na kavici v - Ljubljana 1/2014

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Imam že vse zapakirano in sem v nizkem štartu Very Happy Uh, se veselim druženja z vami. Vse, ki vas ne bo, pa bomo imeli v mislih..._________________naredimo svet lepši
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Od mene pa sprejmite en prisrčen pozdrav in veselim se udeležbe na naslednjem srečanju, Marija_________________Živeti na podeželju je najlepše!
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Pri nas še kar sneži ne, ne .Upan,da ste se imeli lepo in vsi srečno prispeli domov pozdrav
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Ha bil prvič na vašem srečanju. Ne zadnjič. Dobra družba ste -pozitivna tako kot tekači. Vsem hvala za vse. Priznam ste me presenetili. Pozitivno. Very Happy_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Muha je že pribrenčala, pardon prilezla, do doma. Ravno še pravi čas, da je šlo brez verig. Sneg kar močno in gosto naletava.

Lokacija super, družba tudi, postrežba nadvse prijazna, bobolino, dobro si to izpeljala poklon Vemo, koga zadolžiti za naslednjič Laughing Laughing
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Jaz vas nisem najdla cry cry Eno uro sem se vozila okrog in ob17 30 obupala in šla nazaj domov
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi jaz sem že doma.
Pajo, midva se sploh nisva spoznala!
Kot je že Muha napisala, je bilo super vse od družbe, postrežbe, lokacije. Le...Furmanov kis sem pozabila na mizi. butnglava butnglava Pa tako sem ga bila vesela. Upam, da ga je kdo vzel in bo užival ob njem namesto mene.

Voda, hvala za pikantno pekočo omakco. Prvo, kar sem naredila, ko sem prišla domov, je bila degustacija. Moram reči, da je odlična na kruhu s pršutom.

Originalnilist, sem te pogrešila. Škoda, da nisi komu telefonirala. Semena te čakajo. Pošlji mi naslov na ZS.
abudabi

Odgovor Napisal/-a abudabi »

Res bi potrebovali en "emergency phone" za takele primere. Mi je kar hudo, da se nekdo iz Postojne pripelje pogledat samo koliko snega imamo v Ljubljani.
Bilo je lepo, kot ponavadi._________________Maks
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

originalnilist je napisal/a:
Jaz vas nisem najdla cry cry Eno uro sem se vozila okrog in ob17 30 obupala in šla nazaj domov

Ojoj, škodaj. Vidiš, na to, da bi napisala svojo tel. številko pa res nisem pomislila. Pa še ščepec semena janeža sem šparala zate - ga dobiš pa po pošti, če ga še rabiš.
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Kdor nima v glavi..Lahko bi uzela navigacijo a se mi je zdelo nepotrebno za tako enostavno pot.Vsaka šola nekaj stane,a ne.A moram priznat da imate lepši sneg kot mi
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”