Srečanje na kavici v - Ljubljana 1/2014

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

p.s., Voda, lepa si bila!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
aladin

Odgovor Napisal/-a aladin »

Hvala za dobro družbo, drugič se bom probal organizirat da bom lahko dlje zraven. Kljub temu nekaj prijetnih novih poznanstev in pa osnova za gorenjsko sekcijo Razz

Voda, kljub vonju me je kar malo presenetila ostrina, posebej pa pohvale da se je kljub ostrini ohranil okus. Upam da bo tudi meni kdaj takega ratalo, dodatna vsebina vrečke (semena) to vsekakor omogoča. Hvala še enkrat!
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Bobolino no, no...(rdečim)

Aladin praviš, da je pri čilijevi mezgi ohranjen okus, veliko vprašanje je ali bo naslednjič tudi takšen. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Marinka, če mi na zs sporočiš naslov ti pošljem za šolarje še kup semen, katera so bila pripravljena za srečanje. pozabila vzeti. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Zanima me ste imeli tudi kakšne prigrizke v svoji režiji.
slavc

Odgovor Napisal/-a slavc »

Na srečanju sem zopet razlagal nekaj o kisani blitvi. Več podatkov tukaj.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

pep je napisal/a:
Zanima me ste imeli tudi kakšne prigrizke v svoji režiji.

Ne, nismo. Na kratkih popoldanskih srečanjih tega praviloma ne prakticiramo.
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Naši trije fantini so se pa včeraj sankali, zato sem bila včeraj prvič sama na kavici z vami. Doslej smo bili vedno vsi v kompletu, običajno na spomladanskih ali jesenskih srečanjih. Moram reči, da mi takle odklop prav dobro dene. Smile
Spet nekaj novih obrazov, polno smeha in novih znanj.
Super ste, ostanite taki še naprej!
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Malo pozno vas pozdravljam in se vam zahvaljujem za vse, kar sem odnesla s seboj domov (tako v košari kot v srcu).
Žal nisem mogla z vami pometat, ker me je čakala še ena obveznost.

Originalnilist prosim pošlji naslov na ZS, da ti pošljem paketek obljuljenega Zolfina._________________naredimo svet lepši
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Plamenka je napisal/a:
Tudi jaz sem že doma.
Pajo, midva se sploh nisva spoznala!
Kot je že Muha napisala, je bilo super vse od družbe, postrežbe, lokacije. Le...Furmanov kis sem pozabila na mizi. butnglava butnglava Pa tako sem ga bila vesela. Upam, da ga je kdo vzel in bo užival ob njem namesto mene.

Voda, hvala za pikantno pekočo omakco. Prvo, kar sem naredila, ko sem prišla domov, je bila degustacija. Moram reči, da je odlična na kruhu s pršutom.

Originalnilist, sem te pogrešila. Škoda, da nisi komu telefonirala. Semena te čakajo. Pošlji mi naslov na ZS.

Se opravičujem. Embarassed Mislim, da jih še nekaj nisem spoznal. Bodo še prilike v to ne dvomim._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”