Srečanje na kavici v - Ljubljana 1/2014
-
Hvala za dobro družbo, drugič se bom probal organizirat da bom lahko dlje zraven. Kljub temu nekaj prijetnih novih poznanstev in pa osnova za gorenjsko sekcijo
Voda, kljub vonju me je kar malo presenetila ostrina, posebej pa pohvale da se je kljub ostrini ohranil okus. Upam da bo tudi meni kdaj takega ratalo, dodatna vsebina vrečke (semena) to vsekakor omogoča. Hvala še enkrat!
Voda, kljub vonju me je kar malo presenetila ostrina, posebej pa pohvale da se je kljub ostrini ohranil okus. Upam da bo tudi meni kdaj takega ratalo, dodatna vsebina vrečke (semena) to vsekakor omogoča. Hvala še enkrat!
-
Bobolino no, no...(rdečim)
Aladin praviš, da je pri čilijevi mezgi ohranjen okus, veliko vprašanje je ali bo naslednjič tudi takšen. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Aladin praviš, da je pri čilijevi mezgi ohranjen okus, veliko vprašanje je ali bo naslednjič tudi takšen. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
Marinka, če mi na zs sporočiš naslov ti pošljem za šolarje še kup semen, katera so bila pripravljena za srečanje. pozabila vzeti. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
Naši trije fantini so se pa včeraj sankali, zato sem bila včeraj prvič sama na kavici z vami. Doslej smo bili vedno vsi v kompletu, običajno na spomladanskih ali jesenskih srečanjih. Moram reči, da mi takle odklop prav dobro dene.
Spet nekaj novih obrazov, polno smeha in novih znanj.
Super ste, ostanite taki še naprej!
Spet nekaj novih obrazov, polno smeha in novih znanj.
Super ste, ostanite taki še naprej!
-
Malo pozno vas pozdravljam in se vam zahvaljujem za vse, kar sem odnesla s seboj domov (tako v košari kot v srcu).
Žal nisem mogla z vami pometat, ker me je čakala še ena obveznost.
Originalnilist prosim pošlji naslov na ZS, da ti pošljem paketek obljuljenega Zolfina._________________naredimo svet lepši
Žal nisem mogla z vami pometat, ker me je čakala še ena obveznost.
Originalnilist prosim pošlji naslov na ZS, da ti pošljem paketek obljuljenega Zolfina._________________naredimo svet lepši
-
Plamenka je napisal/a: |
Tudi jaz sem že doma. Pajo, midva se sploh nisva spoznala! Kot je že Muha napisala, je bilo super vse od družbe, postrežbe, lokacije. Le...Furmanov kis sem pozabila na mizi. Pa tako sem ga bila vesela. Upam, da ga je kdo vzel in bo užival ob njem namesto mene. Voda, hvala za pikantno pekočo omakco. Prvo, kar sem naredila, ko sem prišla domov, je bila degustacija. Moram reči, da je odlična na kruhu s pršutom. Originalnilist, sem te pogrešila. Škoda, da nisi komu telefonirala. Semena te čakajo. Pošlji mi naslov na ZS. |
Se opravičujem. Mislim, da jih še nekaj nisem spoznal. Bodo še prilike v to ne dvomim._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.