Srečanje na kavici v - Ljubljana 1/2014

Odgovori
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Huh, hvala bogu da nisem edina, ki se znam izgubit Confused ! Me je kar malo manj sram Very Happy .
Me veseli, da ste se imeli fino, komaj čakam na naslednje srečanje in če bo vse po sreči, se ga zagotovo udeležim._________________Živeti na podeželju je najlepše!
abudabi

Odgovor Napisal/-a abudabi »

Marijav, naslednje srečanje bojo verjetno že sadike, a ne? Ne zamudit._________________Maks
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Kot sem že včeraj napisal a očitno ni šlo skozi, ker je internet na gsm klučku Evil or Very Mad
Bilo je kratko a zelo sladko tole naše srečanje, semena smo si izmenjali, med in kis sem razprodal Very Happy
Domov grede sem še čebelarju vrnil košaro in dobil za probo domačo medico, nežna sladka ne premočna ravno za punčke in, ker nagovarjam Muho, da bi naslednje srečanje ponovili okoli 8.marca na isti lokaciji, bi lahko eno flaško s sabo prinesel za naša dekleta, ki bodo takrat praznovala.

Lep in s sončkom obsijan snežen zimski dan..
Furman_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Furman je napisal/a:
, ker nagovarjam Muho, da bi naslednje srečanje ponovili okoli 8.marca na isti lokaciji, bi lahko eno flaško s sabo prinesel za naša dekleta, ki bodo takrat praznovala.

Poudarjam, da se ne izgubi med debato. Če vam ustreza, lahko čez čas začnemo razmišljati v to smer. Število ni ovira. Lahko se nas zbere toliko kot včeraj, še več, ali pa samo par, važen je interes.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Z moje strani interes je._________________naredimo svet lepši
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Z zamudo, ampak imela sem se fajn. Originalnilist, naslednjič dam telefon na full - da bo ja OK. Mi je prav hudo, ker te ni bilo.
Drugače pa je za Svetlobo vzela semena Aye, ostalim pa pošljem. Bojan66 pošlji mi naslov na ZS.

Irena
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Upam, da se vam naslednjič pridružim, sploh če bo kakšna menjava sadik napovedana Smile
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Furman je napisal/a:

Domov grede sem še čebelarju vrnil košaro in dobil za probo domačo medico, nežna sladka ne premočna ravno za punčke in, ker nagovarjam Muho, da bi naslednje srečanje ponovili okoli 8.marca na isti lokaciji, bi lahko eno flaško s sabo prinesel za naša dekleta, ki bodo takrat praznovala.

Tudi jaz sem zato, poudarek je okoli 8. marca, saj 8. marec pride ravno na sooboto.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

brbr je napisal/a:
Z moje strani interes je.

palec gor_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Naslednjič računajti tudi name!Lepo,da ste se lepo imeli._________________Narava vse povrne!
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”