Družina

juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

žižola je napisal/a:
Tudi jaz se že par dni zadržujem, da tebi elstar, res kaj grdega ne napišem butnglava.

Nikar žižola in vsi podobni.

Ljudje različno čustvujemo, razmišljamo. Vse to je po navadi umetnost ubesediti, zlasti pa (nam in njim) modrost "pravilno" doumeti.

Kaj hitro se lahko znajdemo na strani kritiziranih in dodatno "dotaknjenih". Neprijetno.

------------

Družina?

Jaz in taščin jezik.

Spomladi bo primerno obkleščen, sicer bo teglc raztreščen.

Solidno krmarim, čeprav nekaterim povprečje kvarim.

Lep zimski in družinski večer.
Irenca

Odgovor Napisal/-a Irenca »

Jaz se pa sprašujem, kaj je Elstar tako grdega napisal? Shocked
Kolikor vidim, je samo povedal svoje mnenje o tem, kaj je zanj družina. Pa sploh ni povedal na grd način. A ni mišljeno v tej temi ravno to, da vsak napiše, kar on sam misli o tem?
A ni fino videt, kako različno čutimo, mislimo... pa zaradi tega se ne bi smeli deliti na 'grde' in 'lepe'... pač pa na različne. Dajmo drug drugemu prostor za različnost Wink
Pravica do svojega mnenja je lepa Smile
Meni je družina v ožjem pomenu starši in otroci, v širšem pa tudi stari starši in prastarši in tete in bratranci in nečaki... vsi tist Smile
In ja, lepa je misel, da je družina tam, kjer se počutiš doma Very Happy
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Irenca je napisal/a:

Četudi si sam.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

pep je napisal/a:
Ker smo na forumu, tudi čustveni ljudje bi bilo zanimivo vedeti kaj si člani predstavljajo pod pojmom družina.

Kot je v uvodu napisal pep, naj bi v tej temi člani napisali, kaj si predstavljajo pod pojmom družina, brez ocenjevanja ostalih mnenj. Ker smo si različni, z različnimi izkušnjami, so te predstave seveda različne, nikakor pa ne ena dobra, druga slaba.

Prosim, da se naprej nadaljuje v tej smeri.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

metuljc je napisal/a:
Irenca je napisal/a:

Četudi si sam.

Tako čutim tudi jaz._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Sem bil preoster, nisem mislil,da se bo Elstarja ocenjevalo.On je sigurno fejst fant in ima dosti dobrih prispevkov, ki jih z veseljem čitam. Ostanimo na dobrem.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

juglans je napisal/a:

Družina?

Jaz in taščin jezik.

Spomladi bo primerno obkleščen, sicer bo teglc raztreščen.

Lep zimski in družinski večer.

Če misliš kaj stran metat, bobolino ga že en čas išče.

Kar se pa različnih pogledov na človeško družino tiče: hvalabogu nisem na poziciji, kjer bi morala odločati, kaj paše vanjo in kaj ne. Bi me hudo skrbelo, da ne bi komu naredila krivice.
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Ja zelo je teško krmarit ,že v štartu mi je bilo povedano da lilije na polju ni ampak da rste osat in vrsje ,ah še le pol sem se zavedala ko sem pristala na berglah ,zdaj sem tud jaz tašča pa občutjo le mal lilije na polju ni samo vrsja in osata.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Meni je žal, če je elstar koga osebno prizadel, sem pa prepričana, da sam ni tako mislil. Tako pač pojmuje družino in prav je, da vsakemu pustimo svoje prepričanje.
Za nekoga je družina on in pes, nekateri drugi pač družino jemljemo malo bolj tradicionalno.
Moje pojmovanje je precej blizu elstarjevemu pa se zato nimam za slabo in brezsrčno osebo._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Jaz sem odraščala brez očeta. Za nas je bila družina mama, brat, babica in jaz. Pogrešali smo očeta in se spraševali, če bi bilo kaj drugače, če bi še on bil med nami. Žal tega nikoli nismo izvedeli.
Nikoli nisem imela posebnih problemov z taščo, ker nismo živeli skupaj. Žal tudi ona ni preveč materinski tip, da bi skrbela za svojega sina. Zame je to privilegij Wink
Vsaka družina ima svoje navade, potrebe, vzpone in padce. Najpomembnejša je izmenjava mnenj, da lahko vsak zagovarja svoje stališče.
Nosilni steber družine je mati. Od nje je odvisno kako se člani družine razumejo. Ko mati obupa iz takšnega ali drugačnega razloga, ki je po navadi znan samo njej se zgodi, da družina razpade na posamezne delčke, ki se zelo težko znova povežejo Exclamation_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
Odgovori

Vrni se na “Čvek”