Paprika
-
- Site Admin
Paprika
(Prenos iz arhiva)
-
Preneseno iz starega foruma
Še moj rastlinjak ki smo ga postavili Februarja 2013.
Na žalost imam že poškodbe na foliji zaradi debelega žleda kateri se je zapičil v folijo na bočnem zračenju.
Uglavnem me zelo veseli vrtnarstvo kot hobi,se še veliko učim
zelo rad prebiram ta forum in zelo rad poslušam nasvete Miše Pušenjak.
Redkvice,solata,grah
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 5 fotografij
Še moj rastlinjak ki smo ga postavili Februarja 2013.
Na žalost imam že poškodbe na foliji zaradi debelega žleda kateri se je zapičil v folijo na bočnem zračenju.
Uglavnem me zelo veseli vrtnarstvo kot hobi,se še veliko učim
zelo rad prebiram ta forum in zelo rad poslušam nasvete Miše Pušenjak.
Redkvice,solata,grah
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 5 fotografij
-
Včeraj sem namestil v rastlinjak termoventilator na 3stopinje
in sem danes šel zjutraj preverit temparaturo pa imam sedaj notri enga gosta,skaklja po gredicah :grin:
zanimivo je da je notri lahko prišel res čez zelo malo špranjico pri vratih.
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
in sem danes šel zjutraj preverit temparaturo pa imam sedaj notri enga gosta,skaklja po gredicah :grin:
zanimivo je da je notri lahko prišel res čez zelo malo špranjico pri vratih.
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
-
Nekaj mojih slik kako se obadam z zadevami.
:grin:
krompir
čičerika
vročina je že tukaj
Bramorji so se kar naselili v rastlinjak trenutno sem jih že nabral čez 20
kmalu pa pride datum ko bom zalil z ogorčicami ki se bodo spravile na bramorje upam da se jih rešim :-?Da ne bo treba uporabljati mesurola.
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha 9 fotografij
:grin:
krompir
čičerika
vročina je že tukaj
Bramorji so se kar naselili v rastlinjak trenutno sem jih že nabral čez 20
kmalu pa pride datum ko bom zalil z ogorčicami ki se bodo spravile na bramorje upam da se jih rešim :-?Da ne bo treba uporabljati mesurola.
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha 9 fotografij
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
-
Krasno res imaš lepo. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home