Chemtraili onesnažujejo naše nebo in zemljo
-
POhano, mi ti dovolimo, da si še naprej zaverovan v svoj prav. Zanimivo je, da je trosilcem kemije v ineteresu delat iz ljudi budale. Njim je v ineteresu kjerkoli se pojavi tema chemtrail poslat nekoga tja da bo žalil ljudi in jih prepričeval, da nečesa ni, kar so na lastne oči nič kolikokrat videli in da nihče ne stresa kemikalij iz zraka in upravlja z vremenom. Njim je v interesu, da bi bili ljudje zaslepljeni in da bi verjeli, da nihče z njimi nič ne počne. Voda na njihov mlin. vendar ne bodo mogli več dolgo. ljudje niso tolk butasti kot se tebi zdi. Še tako poniževanje ne pomaga, prej obratno.
Lej, tisti ki upravlja z vremenom upravlja s hrano. Tisti, ki upravlja s hrano, ima absolutno oblast na tem svetu. Tako da lahko me prepričuješ kar hočeš, me ne moreš. Lhako ponižuješ, zastrašuješ, kar hočeš. moja glava ve, kaj se dogaja na tem svetu. Glave drugih ljudi vedo, kaj se dogaja nad njimi, vohajo, doživljajo, glavobole imajo, pljuča ven mečejo, bruhajo....pač tako je od te kamije. Pa če se ti še tolk posmehuješ, je meni čisto vseeno. Predlagam da živiš v svoji slepi naivnosti ali morda v načrtnem zavajanju ljudi še naprej - ker vem, da ne zmoreš drugače. To je v končni fazi tvoj problem. Pa ne sprašuj se čez par let, če boš med tistimi, ki so od tega zboleli za kakšnim rakom ali drugo avtouimuno boleznijo. Ker po zakonu povprečja imaš veliko možnosti za to. Žal.
Lej, tisti ki upravlja z vremenom upravlja s hrano. Tisti, ki upravlja s hrano, ima absolutno oblast na tem svetu. Tako da lahko me prepričuješ kar hočeš, me ne moreš. Lhako ponižuješ, zastrašuješ, kar hočeš. moja glava ve, kaj se dogaja na tem svetu. Glave drugih ljudi vedo, kaj se dogaja nad njimi, vohajo, doživljajo, glavobole imajo, pljuča ven mečejo, bruhajo....pač tako je od te kamije. Pa če se ti še tolk posmehuješ, je meni čisto vseeno. Predlagam da živiš v svoji slepi naivnosti ali morda v načrtnem zavajanju ljudi še naprej - ker vem, da ne zmoreš drugače. To je v končni fazi tvoj problem. Pa ne sprašuj se čez par let, če boš med tistimi, ki so od tega zboleli za kakšnim rakom ali drugo avtouimuno boleznijo. Ker po zakonu povprečja imaš veliko možnosti za to. Žal.
-
Po mojem so večji zdravstveni problem raznorazni dodatki v hrani, katero se kupuje v trgovinah, od kruha naprej.
Prav tako so večji zdravstveni problem izpušni plini iz vozil z notranjim izgorevanjem (tudi izpušni plini iz letal). Torej če vrt ni vsaj 500m od ceste, je tveganje za rakava obolenja zaradi strupov v doma pridelani hrani.
Da ne omenjam pesticidov, katera v pretiranih količinah uporabljajo naši sosedje in jih veter veselo prinaša na našo "bio" zelenjavo.
Mnogo je drugih večjih zastrupljevalcev (tudi sami spadamo mednje) kot pa teh izdelovalcev oblakov, ki jih po mojem mnenju ni.
Za povečana rakava obolenja ter ostale zdravstvene težave so pa krive jušne kocke, vegeta, konzerve in ostalo sranje, ki se prodaja po trgovinah. Pa seveda bio zelenjava, pridelana ob avtocesti.
Prav tako so večji zdravstveni problem izpušni plini iz vozil z notranjim izgorevanjem (tudi izpušni plini iz letal). Torej če vrt ni vsaj 500m od ceste, je tveganje za rakava obolenja zaradi strupov v doma pridelani hrani.
Da ne omenjam pesticidov, katera v pretiranih količinah uporabljajo naši sosedje in jih veter veselo prinaša na našo "bio" zelenjavo.
Mnogo je drugih večjih zastrupljevalcev (tudi sami spadamo mednje) kot pa teh izdelovalcev oblakov, ki jih po mojem mnenju ni.
Za povečana rakava obolenja ter ostale zdravstvene težave so pa krive jušne kocke, vegeta, konzerve in ostalo sranje, ki se prodaja po trgovinah. Pa seveda bio zelenjava, pridelana ob avtocesti.
-
muha je napisal/a: |
Lana in ostali, ki se razumete v to problematiko: Imate konkreten nasvet, kaj storiti za izboljšanje razmer? Nekaj, kar res zmoremo in bo učinkovito? |
Jaz osebno v trgovini pregledam deklaracijo. In če kjerkoli piše "ojačevalec okusa", dam ta izdelek nazaj na polico.
Domača vegeta npr. je veliko okusnejša in zdrava...
Kar pa se zadnje čase prodaja po trgovinah, pa ni več normalno.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Pohano, jaz sem mislila na problem okoli Chemtraillov.
TUKAJLE pa lahko v živo pogledate, kaj vse trenutno leta po našem nebu. Presenetljivo, a ne? In če vsako tako letalo pusti za sabo toliko sledi, kolikor motorjev ima, je nebo kar lepo "križasto".
TUKAJLE pa lahko v živo pogledate, kaj vse trenutno leta po našem nebu. Presenetljivo, a ne? In če vsako tako letalo pusti za sabo toliko sledi, kolikor motorjev ima, je nebo kar lepo "križasto".
- Peter
- Kraj: Lucija
Tu pa je aplikacija za pametni telefon z androidom:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flightradar24free&hl=sl
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flightradar24free&hl=sl
-
Ne packam po zidovih, nikogar ne prepričujem v svoj prav, ne ukvarjam se pretirano s chemtrailsi in ne spremljam načrtno te problematike, ne ene ne druge strani, spremljam pa to, kar se dogaja okoli mene.
To, da bi kdo delal poskuse z vremenom, se mi ne zdi nič tako neverjetnega v primerjavi z vsem tem kar se na tem svetu dela, zato absolutno dopuščam to možnost._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
To, da bi kdo delal poskuse z vremenom, se mi ne zdi nič tako neverjetnega v primerjavi z vsem tem kar se na tem svetu dela, zato absolutno dopuščam to možnost._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
-
muha je napisal/a: |
Lana in ostali, ki se razumete v to problematiko: Imate konkreten nasvet, kaj storiti za izboljšanje razmer? Nekaj, kar res zmoremo in bo učinkovito? |
Jaz vidim eno samo in edino možnost v tej smeri in to je ozaveščanje, da to obstaja, nas zastruplja in nas bo uničilo. Ne le chemtraili, seveda tudi vsi dodatki v hrani, fitofarmacevtskja seredstva, dodatki v keremah, v vodi, zastrupljen zrak, vse to. Ampak če je že tema o chemtrailih, se mi zdijo ekstremno problematični iz več razlogov:
- dol mečejo tone kemije, ki jo vdihavamo
- dol mečejo tone kemije, ki pride v zemljo in vodo in jo posledično pojemo in popijemo
- posledično ne moremo več pridelati lastne kolikor toliko ok hrane, ker imajo kontrolo nad našo hrano in vodo
- kontrolirajo nam vreme, zato toliko suš, poplav, žledu, pač karkoli si spomnijo in posledično kontrolirajo spet še na nov način našo hrano in vodo in ne le to, še naš obstoj
Kaj narediti? Jaz vidim naš svet globalno tako, kot da igramo igro monopolija v živo. Na svetu je 1800 ljudi, ki imajo v rokah 94% vsega svetovnega bogastva, pač vsega kar obstaja. Ostalih 7 miliard ljudi imamo v rokah bogih 6% vsega, kar obstaja. Se pravi da so najbolj bolni in pohlepni ljudje nagrabili vse in hočejo še več. So bolni v duši in nerazsodni in so v bistvu svetovne pijavke, ki so se nalimali na teh 7 miliard ostalih. Seveda so še vmesne variante na temo, vendar je v vsaki državi stanje približno enako. kdorkoli pride na oblast, ga upravlja ta elita, ki ima v rokah teh 94% denarja. Oni hočejo popolno oblast, zato pač delajo na tem, da bi ibli od njih še bolj odvisni. Oni se naslajajo nad nami, ko nam zrežirajo naravno/beri umetno nesrečo. Bolni so, normalen človek si ne more predstavljat, kdo bi lahko kaj takega napravil. Ampak če so psihični bolniki, kar nekdo, ki ima toliko denarja v rokah brez dvoma je in brez dvoma ga ni dobil na zdrav in delaven način, ne morejo trezno postopati z ničemer. Rabili bi zdravljenje, pa še to ne bi pomagalo. Skratka, kdorkoli pride na "državno oblast", postane slej ko prej odvisen od njih. Če ne rata pohlepen in če ne dela po njihovo, ga odstranijo. zato vsi postanejo bogati in delajo po njihovo, čim pridejo na oblast. vsa naša oblast ve za chemtraile in ostale svinjarije, ki se dogajajo, vendar jim ni v interesu nič naredit. Dokler ne bo kritične mase ljudi, ki bo imela tega dovolj, ne moremo naredit ničesar. Lahko pa razširjamo naprej te stvari, ozaveščamo. ker kapitalizem bo pripeljal do stanja, ko ljudje ne bodo imeli več kaj za jest. Ker bo pohlep počel prevelike neumnosti. Ko bo dovolj ljudi lačnih, se bodo uprli, bodo posegli po vilah in puškah, prej ne. Če bodo v tistem hipu dovolj ozaveščeni, se bodo uprli bolj kvalitetno in odločneje in tudi uspeli. Torej kaj delat? Ozaveščat ljudi, širit te reči, ker ljudem bo enkrat dovolj. Ta hip pa lahkjo ne vem koga na vladi obveščamo, je brez smisla. Oni to vedo. Vsi sodelujejo z njimi, z elito. V interesu jim je. Kvečjemu nas bi odstranili, elitašev ne bodo, dokler jih ne bo ljudstvo. NO, tako jaz to vidim.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana