Žled 2014
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
Končno smo danes tudi mi dobili bolj stalno elektriko. Zjutraj so električarji skakali po strehah in hribu nad nami, zvečer so nas priklopili. PRIDNI, čeprav malo pozni. Verjetno je bilo in je še drugod še huje in bolj nujno.
Malo se še gremo ruleto, ker je še nekaj izpadov. Verjetno jih bo še več, ampak računam, samo začasni. Jutri preklopim centralno iz podaljškov na običajno stensko napeljavo. Od torka smo bili na dooolgem podaljšku od sosedov.
Lepo je slišati še tiste na liniji do Postojne. Upam, da niste preveč zmrzovali.
Malo se še gremo ruleto, ker je še nekaj izpadov. Verjetno jih bo še več, ampak računam, samo začasni. Jutri preklopim centralno iz podaljškov na običajno stensko napeljavo. Od torka smo bili na dooolgem podaljšku od sosedov.
Lepo je slišati še tiste na liniji do Postojne. Upam, da niste preveč zmrzovali.
-
No živjo, mi pa bojda ta teden dobimo agregat za celo vas. V petek smo pokali domov in sem vidla vojsko, ko je kable pospravla. No, pol mi pa včeraj en električar reče, ko sem mu čaj nesla, da je problem, ker je 300 šefov in 100 delavcev. Ja, res je. Pove pa itak noben nič , pol pa klicarimo na elektro,...
Originalni list - dobro jutro. No, lepo te je slišat.
Irena
Originalni list - dobro jutro. No, lepo te je slišat.
Irena
-
Nam spet "crkuje" tale štrom. Vrže ven računalnik, luč, napol skuhano kosilo. Potem poslušam radio. Cesta Planina - Laze in Planina - Unec zaprti, zaradi poplavljenega cestišča, cesta Kalce - Planina zaprta, zaradi podrtega drevja. Ja, v Ljubljano je treba pač čez ride in na avtocesto v Postojni. (pa tudi čez ride ni prav varno, saj je gozdna meja tik ob cesti).
Želim si sončka.
Želim si sončka.