Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Njegovo (oz. od nekoga, ki objavlja fotografije iz njegove zbirke) uporabniško ime je meetza. 1. V menuju na levi strani spodaj izberi People-HMF members in ko se ti odpre stran z iskalnikom, vpiši meetza. 2. Klikni Search in odpre se ti stran z njegovim vzdevkom. 3. Klikni na ime (Meetza) in odpre se ti njegov profil. 4. Zgoraj v zavihkih je drugi zavihek Photos. Klikni nanj in dobiš vse njegove fotografije v bazi HMF. Poleg fotografij so imena sort.
Ni za kaj V bistvu si me ti vzpodbudila, da sem preverila to možnost. Sama sem na njegove fotografije naletela medtem ko sem pregledovala opise sort in njihove fotografije, nisem pa še nikoli iskala po tej poti ...
Prostora nimam več ampak za Rusalko bi se še našel. Če jo bo kdaj v prihodnosti cepil, sem zagotovo interesent._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...