papa se predstavi
-
- Site Admin
papa se predstavi
(Prenos iz arhiva)
-
Nekako takole se je vse skupaj začelo pred dvajsetimi leti z vrtom potem pa poleg še vikend, ki nam daje mir in zadovoljstvo marsikaterega konca tedna na katerem si spočijemo živce in si naberemo moči za nove podvige. Vrtnarjenje je postala strast tako mene kod žene in kar nekako sva si razdelila vrt kjer sva vsak na svoj način pridelujeva razne dobrote. Moja je oskrba z zelenjavo žena pa se bol posvečala zeliščem zdravilnim in raznim začimbam. Vsakoletna priprava zemlje in nabava sadik je seveda moško delo vse ostalo čez leto pa pripada bol nežnim in vstrajnim ženskim rokam. Pred nekaj leti je prišel tudi prvi rastlinjak mali pa vendar tri in pol metra dolg in dva metra širok. V njem je zraslo ogromno paradižnika, paprike in feferonov, petršilja in zelene. Letos bo le tega zamenjal nov 8x5m, ki že čaka na postavitev v lepšem vremenu in suhi zemlji. Ker pa bo to kar velika sprememba sva se odločila, da vse kar bova posadiva v njega sama pripravima sadike. To je zaenkrat vse bom pa seveda kod začetnik pri pripravi podtaknjencev hvaležen za vsako informacijo in jo z veseljem delil naprej. lp papa_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
-
Dobrodošel in veliko veselja z vzgojo rastlin. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home
-
Hvala sem kliknil, prebral vse super nato tudi odgovoril pa imam zopet prazno v predalčku poslano. Ni mi jasno zakaj ne morem pošiljat ZS. Identičen forum je navtični morjeplovec pa mi vse šiba kot se šika tako da moram še malo prebrskat kaj je narobe _________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
-
papa je napisal/a: |
Še nekaj... vsa ZS ki jih pošljem mi jih naloži v predalček "odposlano" in ne poslano... verjetno bo potreben samo en klik in stvar bo urejena star človk je pač revež |
Odposlano pomeni, d asi odposlal naprej, prejemnik pa še ni prebral. ko prebere, ga najdeš v predalčku poslano.
Dobrodošel!