Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2014
TwityPity je napisal/a: |
voda, si pa izgleda imela srečo da je bil dovolj zrel plod. Kot berem Plamenka ni imela kakšnega hudega uspeha. Pri meni zaenkrat še hodijo ven. |
Ne vem ali sem dobila ravno tak plod, od katerega semena niso bila lakjiva. Zadnjič mi je eno seme skalilo, a je potem zamrlo. Zdaj imam nov kalček, ki zgleda malo bolje. Če bo vse v redu, bom le imela eno rastlinico.
zuf samo skozi okno, ker če bi jih dala ven bi jih morala čez 15 -3o minut dajati nazaj, a imela sem delo na vrtu. (mislim da si sosedje z nasprotne strani mislijo marsikaj. rastlinice not, rastlinice ven. močno začne pihati, rastlinice spet...itd, itd.). lpvoda
plamenka ti bom kakšno rsatlinico "da se najde" preskrbela. Rokoto rumene oz. nekako bolj oranžne imam tudi jaz. skrižala sem rdečei in oranžno mini papričico. prav zanima me kakšni bodo to leto. lpvoda
PS: včasih me prime, da bi jih dala skozi okno...direkt ven._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
plamenka ti bom kakšno rsatlinico "da se najde" preskrbela. Rokoto rumene oz. nekako bolj oranžne imam tudi jaz. skrižala sem rdečei in oranžno mini papričico. prav zanima me kakšni bodo to leto. lpvoda
PS: včasih me prime, da bi jih dala skozi okno...direkt ven._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Plamenka, sedaj imajo dva klična listka, zaradi transporta jih bom pikirala šele čez 10 dni cca. tako ti jih lahko dam šele na začetku marca. ko bodo prišli iz počitnic. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)