Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Breskev, nektarina - Prunus persica

Odgovori
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Jeseni smo kupili med drugim tri sadike breskev, sorta Benedicte, ki se je doslej že lepo obnesla. Namenili smo jo za lokacijo v Istri.

Potem je prišlo to in ono - "life is what happens while you're busy planning" - in so nekako ostale na čakanju v vlažni mivki v nezakurjeni garaži.

Zdaj cvetijo Smile Cvete sem razkazal familiji (pofotkal pa ne), jih potrgal in ob prvi priložnosti, upajmo, da čez par dni, letijo na morje, da bo še kaj iz njih.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

voda je napisal/a:
3 dni nazaj sem slišala "prognozerja" na radiu, da bo snega še preveč in da bi zelooo mrzlo od 6.-27. feb. lpvoda

Accuweather, ki je še donedavna jemal stvari zelo jesensko-pomladno, si je premislil in zdajle za MS kaže v zadnjem tednu januarja nočne temperature okoli -10. Kar je skrajni čas ali pa že prepozno, ker vse miga.
damjan

Odgovor Napisal/-a damjan »

ŽIVJO

ALI ste že kaj šprical proti kodravosti? lp damjan
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Jaz sem tu v mestu vceraj in sem lovil zadnji vlak. Na gruntu bom kasneje, tam gor je še čas..._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
magnolija

Odgovor Napisal/-a magnolija »

V ponedeljek z bakrom. Brsti popolnoma napeti, ujeli zadnji čas in primerno temperaturo._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)

Lp Magnolija
Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

Jaz jih še čakam, da se prebudijo._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Tudi jaz še čakam na ugoden čas.
Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

Danes sem jih obrezal, ploščata nektarina je že godna za škropljenje, ostale še ne :(._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
damjan

Odgovor Napisal/-a damjan »

ŽIVJO

ALI BOSTE ŠPRICALI Z ZIRAMOM ALI Z CUPRABLAU-OM ? HVALA LP DAMJAN
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Igy, kako veš, da je godno?
Odgovori