Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Breskev, nektarina - Prunus persica
Jeseni smo kupili med drugim tri sadike breskev, sorta Benedicte, ki se je doslej že lepo obnesla. Namenili smo jo za lokacijo v Istri.
Potem je prišlo to in ono - "life is what happens while you're busy planning" - in so nekako ostale na čakanju v vlažni mivki v nezakurjeni garaži.
Zdaj cvetijo Cvete sem razkazal familiji (pofotkal pa ne), jih potrgal in ob prvi priložnosti, upajmo, da čez par dni, letijo na morje, da bo še kaj iz njih.
Potem je prišlo to in ono - "life is what happens while you're busy planning" - in so nekako ostale na čakanju v vlažni mivki v nezakurjeni garaži.
Zdaj cvetijo Cvete sem razkazal familiji (pofotkal pa ne), jih potrgal in ob prvi priložnosti, upajmo, da čez par dni, letijo na morje, da bo še kaj iz njih.
voda je napisal/a: |
3 dni nazaj sem slišala "prognozerja" na radiu, da bo snega še preveč in da bi zelooo mrzlo od 6.-27. feb. lpvoda |
Accuweather, ki je še donedavna jemal stvari zelo jesensko-pomladno, si je premislil in zdajle za MS kaže v zadnjem tednu januarja nočne temperature okoli -10. Kar je skrajni čas ali pa že prepozno, ker vse miga.
V ponedeljek z bakrom. Brsti popolnoma napeti, ujeli zadnji čas in primerno temperaturo._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
(klik na črno polje)
Lp Magnolija