Vodič: Kako se znebiti reklam

notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

je,je
ravnokar pišem pod oplom_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Ja, spet so nazaj Confused_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Izgleda, da je tale adf.ly zelo iznajdljiv in vztrajen "prijateljček" Evil or Very Mad - verjetno tudi ostali ... Cool .

Meni že dva dni sploh prepreči odpiranje linkov tule na forumu, se odpre samo zgoraj adf.ly glava, spodaj je bel list.

Moram iti na Adblock Plus možnosti in zaščito posodobiti. Potem deluje, se mi pa zdi, da niti cel dan ne; in nato moram ponoviti ...

LP_________________mfranc
dedek

Odgovor Napisal/-a dedek »

In vendar se nisem znebil motnje! Reklamo mi sicer ne pokaže, okvir pa vseeno pride, v njem se vrti tj. poskuša umestiti reklamo. Pa kaj pri nas res lahko dela vsakdo nesmisle?
notranjka

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Jaz foruma sploh ne morem nič,ma čisto nič prebrati no.Da preberem en post potrebujme ziher 5 ali več minut.In potem da ga oddam svojega ali pa prepišem kakšne podatke(danes recimo z azemljo) potrebujem še 10 minut.
Jaz res upam da se tole uredi,je škoda da bi tele reklame uničile kar smo in seveda še vedno gradimo na Gartlcu.
Kako boste tole brali ne vem,ker pišem pod reklamo Crying or Very sad Crying or Very sad_________________~~~~****~~~~****~~~~
papa

Odgovor Napisal/-a papa »

Notranjka tako hudih težav nimam bom pa znoru od teh glupih reklam od strani Evil or Very Mad_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
notranjka

Ma kako ob strani??
jaz imem tega Evil or Very Mad točno na sredini in če bom hotela tale post poslat moram počakat cca 3 ali 4 minute da pade dol,ker drugače do okvirčka pošlji ne morem Twisted Evil_________________~~~~****~~~~****~~~~
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

Kot jaz razumem (ampak se v to nisem veliko poglabljala) izgleda, da prehajajo iz brezplačnega spletnega gostovanja - na plačljivo. Zneski se mi ne zdijo veliki in mislim, da s temi reklamami "nagajajo", da naredimo kakšen korak._________________LP Žižola
Oldi

Odgovor Napisal/-a Oldi »

Ta korak je menjava strežnika, ki pa je lahko boleča, vsaj po izjavah kolega.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

notranjka je napisal/a:
Ma kako ob strani??
jaz imem tega Evil or Very Mad točno na sredini in če bom hotela tale post poslat moram počakat cca 3 ali 4 minute da pade dol,ker drugače do okvirčka pošlji ne morem Twisted Evil

Kaj ta reklama nima tistega okenčka, križca, ponavadi desno zgoraj, da lahko reklamo izklopiš?

No meni ta trenutek niti posodabljanje na Adblock Plusu ne pomaga več Evil or Very Mad - adf.ly mi blokira čisto vse linke.

Imperij vrača udarec Cool Cool Cool_________________mfranc
Odgovori

Vrni se na “Ideje, pohvale, pripombe in nasveti”