Pozdravljeni,
tudi jaz sem nekoč dobila plod kave, imela naj bi dva semena. Po navodilu sem ga celega posadila v lonček. Na moje presenečenje so vsklile tri rastlinice. Srednja je bila že v startu slabotnejša in je po presaditvi odmrla. Ostali dve sem vzgajala nekje do višine 70 cm, potem pa se je njuna rast ustavila. Dobili sta rjave robove listov, listi so odpadali. Preko poletja sta si opomogli, pozimi se je zgodba ponovila. Eno sem zato podarila tastu, ki ima dnevno sobo z velikimi steklenimi površinami. Kmalu je zacvetela, lansko leto je bila kar polna cvetov in tudi plodov. Moja je vegetirala še kakšno leto, potem se je posušila. Po moje je bil razlog prevelika razlika med zunanjo in notranjo temperaturo, pa si naša mačka ni pustila dopovedati, da morajo biti balkonska vrata ponoči zaprta.
Nauta
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)