Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ogulinsko zelje
-
- Site Admin
Ogulinsko zelje
(Prenos iz arhiva)
-
Batagelli, sem malo pogledala po netu, ampak nisem našla da bi kdo prodajal seme ali sadike ogulinskega zelja. Sem prebrala, da je to doli na Hrvaškem zaščitena avtohtona sorta, ki baje daje izvrstno kvaliteto kislega zelja, tudi zaradi tankih listov.
Sem pa našla na eni strani, da to zelje pri nas nekdo prodaja preko oglasov.
Oglas je še aktiven do 18.2.2014.
Jaz bi poklicala prodajalca. Mogoče bo povedal, kje je on nabavil seme oz sadike za vzgojo.
link: http://www.oglasi.si/oglas_kmetijstvo/pridelki_-_semena_-_gnojila_-_drva/pridelki/zelje-ogulinsko/496767 ( tel: 041/858-457 )
Lp.
Sem pa našla na eni strani, da to zelje pri nas nekdo prodaja preko oglasov.
Oglas je še aktiven do 18.2.2014.
Jaz bi poklicala prodajalca. Mogoče bo povedal, kje je on nabavil seme oz sadike za vzgojo.
link: http://www.oglasi.si/oglas_kmetijstvo/pridelki_-_semena_-_gnojila_-_drva/pridelki/zelje-ogulinsko/496767 ( tel: 041/858-457 )
Lp.
Mogoče se splača povprašati še v tej zadrugi: http://bz-ogulin.hr/o-nama
battagelli, je bilo kaj uspeha pri iskanju semena?
Jaz sem ga dobil, iz zgornjega linka, imam ga tudi nekaj viška, tako da lahko napakiram 10 vrečk po cca. pol žličke semena, vkolikor bi ga kdo želel sejat. Pošljite ZS.
Če ga pa kdo potrebuje večjo količino (0,5dcl za 10eur s poštnino vred), pa kontaktirajte gospoda Marinkota iz Hrvaške na marinko.sabljak@ka.t-com.hr, plačate preko navadne položnice v eurih na njegov trr.
Jaz sem ga dobil, iz zgornjega linka, imam ga tudi nekaj viška, tako da lahko napakiram 10 vrečk po cca. pol žličke semena, vkolikor bi ga kdo želel sejat. Pošljite ZS.
Če ga pa kdo potrebuje večjo količino (0,5dcl za 10eur s poštnino vred), pa kontaktirajte gospoda Marinkota iz Hrvaške na marinko.sabljak@ka.t-com.hr, plačate preko navadne položnice v eurih na njegov trr.
Vsi ki ste do sedaj poslali ZS ali pa se javili tukaj, ga dobite, jutri gre naprej (7 vrečk).
Sicer pa sproti posodabljam "zalogo" v svoji temi.
Sicer pa sproti posodabljam "zalogo" v svoji temi.