Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sama ne vem, kako bi se odločila. Teh 10 eur ne predstavlja toliko, da bi vplivalo na odločitev. Bi pa seveda rada imela kvalitetnejšega. Prosim, sporoči, kako bo izgledalo, ko ga boš sestavila in če se lahko police prestavljajo po višini, ali pa so fiksne._________________Andreja
Včeraj sem v Sparu kupila balkonski rastlinjak. Notri je PVC regal, težo sadik bo prenesel. Ga bo pa treba verjet mal obtežit če bo zapihal kakšen močnejši vetrc.
Včeraj sem v Sparu kupila balkonski rastlinjak. Notri je PVC regal, težo sadik bo prenesel. Ga bo pa treba verjet mal obtežit če bo zapihal kakšen močnejši vetrc.
Tudi jaz sem ga kupila. Mislim, da bo za moje potrebe Ok, sicer pa, kaj več na moj balkon ne morem psotaviti. Privezala oz na nek način ga bom pa tudi jaz fiksirala in spredaj mu bom dodala mrežo, da ne bi ob dvignjenem PVC imeli žurke kakšni vrabci in golobi, ki se občasno priklatijo na moj balkon. Ko bom pikirala paprike/feferone/čilije, jih bom dala na utrjanje vanj. Pregrevalo se ne bo, ker zdaj še ne posije sonce na balkon. V 2 mesecih bodo menda že zrasli do sajenja, a ne?
V avstrijskem Lidlu sem zasledila tisti rastlinjak, ki smo ga lani neuspešno nabavljali - http://www.lidl.at/de/angebote.htm?id=900_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose." Anne Brontë
Tega za 49,99. Jaz ga imam že par sezon in je plastika na zglobih že dodobra popokala, folija pa je še vedno ok._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose." Anne Brontë