Danes na vrtu ali za vrt
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
Počasi se zemlja suši.Se pozna da je bila mila zima.Radič,ki je ostal na gredi lepo poganja.Ga že režem za solato.Tudi regrada je že nekaj na sosedovem travniku.
Sosedov pes pa mi je včeraj pripravil neveselo presenečenje.Ker nisem trdno zaprla vhodnih vrat je prišel v verando ne da bi ga opazila.Mi prevrnil in potacal sejančke paprike in jajčevcev.je bilo kaj videt.Mlad je še in igriv.Upam,da kaj rešim.Paprike bom nakalila in ponovno sejala.Do maja je še kar nekaj časa.
Sosedov pes pa mi je včeraj pripravil neveselo presenečenje.Ker nisem trdno zaprla vhodnih vrat je prišel v verando ne da bi ga opazila.Mi prevrnil in potacal sejančke paprike in jajčevcev.je bilo kaj videt.Mlad je še in igriv.Upam,da kaj rešim.Paprike bom nakalila in ponovno sejala.Do maja je še kar nekaj časa.
-
-
Jaz sem včeraj posejala bob, ki sem ga dobila od Aye Aye. Jutri imam namen prepikirat prve paradižnike. Na vrtu bom počasi počistila odmrle rastline z gred. Konec tedna, če ne bo premokro, bom probala saditi čebulo. Drugače pa bo prišla na vrsto šele sredi meseca. Pa nekaj redkvice bi bilo dobro posejat. Naslednji teden bo čas tudi za špinačo, tržaški solatnik in berivko. Z grahom bom pa še malo počakala... Marijav, katerega pa seješ?_________________naredimo svet lepši