Danes na vrtu ali za vrt

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Na vrtu je v glavnem še čisto premokro a sem vseeno preflancala samosevno zimsko solato, ker je rastla čisto na kupu. Po koledarju sicer ni pravi čas za presajanje, kar bo pa bo. Ostalo pa čaka toplejše dni.
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Počasi se zemlja suši.Se pozna da je bila mila zima.Radič,ki je ostal na gredi lepo poganja.Ga že režem za solato.Tudi regrada je že nekaj na sosedovem travniku.
Sosedov pes pa mi je včeraj pripravil neveselo presenečenje.Ker nisem trdno zaprla vhodnih vrat je prišel v verando ne da bi ga opazila.Mi prevrnil in potacal sejančke paprike in jajčevcev.je bilo kaj videt.Mlad je še in igriv.Upam,da kaj rešim.Paprike bom nakalila in ponovno sejala.Do maja je še kar nekaj časa.
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Poznam to. Rolling Eyes Lani je meni to napravila mačka, ampak ni bilo drugega, kot za skupaj stisnit, ker je bilo vse pomešano. Sad_________________
Slika
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

bodika, po pisanju sodeč si pa tole dokaj mirno sprejela... vsa čast, je kar zalogaj, da se ti takole setev sfiži. Confused
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

bodika, te čisto razumem, sem že doživela take zadeve. Saj živalci ne moreš zameriti, da je vesela, ko te vidi. V sebi pa biješ boj._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Zuf,bi mi nič ne pomagala jeza.No malo sem bila že jezna nase,ker nisem zaprla vrat a me je jeza hitro minila.Pes ni kriv,je še mlad in igriv.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Pri nas se je zemlja že primerno osušila, tako da mi je danes že vnuk poklon sfrezal del njive in plastenjak, tako da lahko začnem pripravljat grede za grah, solato, krompir, korenček...JA, kaj še drugi sejete ta čas?_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pri nas je še premokro. Če vmes ne bo padavin, pričnem migati zunaj naslednji teden.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Muha, mi posodiš vnuka za kak vikend? poklon
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Jaz sem včeraj posejala bob, ki sem ga dobila od Aye Aye. Jutri imam namen prepikirat prve paradižnike. Na vrtu bom počasi počistila odmrle rastline z gred. Konec tedna, če ne bo premokro, bom probala saditi čebulo. Drugače pa bo prišla na vrsto šele sredi meseca. Pa nekaj redkvice bi bilo dobro posejat. Naslednji teden bo čas tudi za špinačo, tržaški solatnik in berivko. Z grahom bom pa še malo počakala... Marijav, katerega pa seješ?_________________naredimo svet lepši
Odgovori

Vrni se na “Čvek”