Ivčk - preljubi vrt

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

ivčk in juglans: vajino debato sem prilepila še k temi o LOVORIKOVCU. Je bilo v njej preveč koristnih podatkov, da bi ostali tule, kamor bodoči ali sedanji lastniki tega prelepega grmovja najbrž ne bi pogledali, ko bi iskali informacije.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Ker bo juglans bral verjetno tukaj, zapišem sem.
Ne vem sicer kolikor je naš odporen na mraz, saj rase v Izoli, ima pa več kot 40 let saj je bil posajen ob mojem rojstvu, prenešen pa iz prejšnjega bivališča moje primarne družine.
Ko bomo imeli kakšno srečanje, me spomni na ZS, pa ti prinesem nekaj vejic za potikanje. Če boš želel._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Ivčk, kot sva dogovorjeni, te čaka konjski gnoj ali pa ovčji Very Happy v Orehovici, tako da kar spravi moža v akcijo, da bo najdu prikolico Very Happy
že vidim, kako bo spet vse rastlo... Very Happy
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Juglans, rezala ga bom že letos spomladi, saj ga moram spet spraviti v lepo kroglo. Takrat bo potaknjencev dovolj za vse interesente Very Happy

Dašabina, hvala ti, ga bom že nekako nagovorila, če ne si pa prijateljičinega moža sposodim za to akcijo, ker on je vedno za podobne podvige Laughing
Semenčka te še vedno čakajo, nisem pozabila! Wink_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Ivčk

Uresničujejo se naši načrti o ustvarjanju zelenjavnega vrta. Kot je bilo za pričakovati, je zemlja na nekaterih mestih zelo slaba, peskasta in kamnita, zato bomo na tistih delih kopali globlje. Treba bo še nabaviti eno prikolico dobre zemlje za po vrhu, potem pa pride še šota in gnoj...

Ribnik je že odstranjen, mož je bil res zelo priden Very Happy. Sliko sem dala v prvi prispevek moje teme..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Nazadnje urejal/a Ivčk 10 Mar 2014 13:30; skupaj popravljeno 1 krat
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Ivčk, veliko uspeha.

Zuf, kje nabaviš otrobe?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Zana

Odgovor Napisal/-a Zana »

Ivčk, veliko uspeha ti želim in ne dvomim v to, da ti ne bi uspelo! Izgleda že, da bo super Smile_________________You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
bobolino

Marija, ta 'nekoč' se mora ohraniti, da bodo naši zanamci imeli kaj od narave!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
bobolino

Se pravi, imam dovolj neposušenega bokashija, neprodušno zaprtega v kantici. Če zmešam otrobe, nadrobim ta posip, dodam nekaj preperelega konjskega gnoja, prelijem s sladko vodo, in pustim kak teden, bom naredila dosti dobrega?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Ivčk

MUHA, bi lahko debato o izboljšavi zemlje oddelila v svojo temo, da bo bolj na očeh? Verjamem, da bi marsikomu koristila.

Vidno napredujemo, sprednji obris vrta je dokončan!
Pomagale so tudi male rokice, kar se vidi tudi po velikosti orodja Very Happy
Zdaj bo pavza za kosilo, potem pa delat naprej. Jaz sem tokrat bolj v vlogi opazovalca, me je tako išias zagrabil, da ne morem drugega kot sedeti in gledati.
Sliko sem dala v prvi prispevek te teme..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Nazadnje urejal/a Ivčk 10 Mar 2014 13:31; skupaj popravljeno 1 krat
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”