Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2014
Rukola to ni res, če pa imajo vsi tako lepe paradižnike v rastlinjakih, bolj kot tisti ki jih imajo v hiši na toplem. Ti paradižniki so bolj trpežni in lepi temno zeleni,... jaz jih imam v neogrevanem delno lesenem rastlinjaku že 14 dni, pa so zelo lepi.
lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Irena je napisal/a: |
Letos sem sejala tako, da sem vrečke zložila na mizo in si rekla - to bom probala, to bom obdržala, tega ne bom več. Irena |
, jaz sem tudi tako naredila pa dokler so bili lanski na vrsti je še šlo, ko pa so menjave in nove nabave prišle na vrsto. Saj sem imela podobne zaobljube kot večina vas. Največ 20 stalnih sort in po 10 novih na leto. In kaj je ven prišlo 70 sort. Ah ja, tudi meni ni pomoči, strašna je tale paradajz viroza
Matic, vsaka čast,
6.3.:
Terhune
Thessaloniki
Anna Russian
Arkansas traveller
Super Sioux
Cherokee purple
Carmello
Kosovo
Marianna's peace
+ paprika Ljubov dlan (32 semen, ena sama je vzklila ze kar hkrati s paradajzki in jo je bilo potem treba rezati iz platoja in premikati skupaj z njimi)
14.3.:
Carbon
Tiffen Mennonite
Spudakee
Bloody butcher
Cosmonaut Volkov
Mortgage lifter
Pruden's purple
Black cherry
+ popravni izpit za Anna Russian in Carmello (slaba kalitev)
Vse v zemljo terra brill in plasticne cca 1 cm platoje.
Verjetno grem naslednje leto nazaj na sotne loncke, ker je z njimi lazje urejati situacije, ko ena semena vzklijejo bistveno prej kot druga.
Terhune
Thessaloniki
Anna Russian
Arkansas traveller
Super Sioux
Cherokee purple
Carmello
Kosovo
Marianna's peace
+ paprika Ljubov dlan (32 semen, ena sama je vzklila ze kar hkrati s paradajzki in jo je bilo potem treba rezati iz platoja in premikati skupaj z njimi)
14.3.:
Carbon
Tiffen Mennonite
Spudakee
Bloody butcher
Cosmonaut Volkov
Mortgage lifter
Pruden's purple
Black cherry
+ popravni izpit za Anna Russian in Carmello (slaba kalitev)
Vse v zemljo terra brill in plasticne cca 1 cm platoje.
Verjetno grem naslednje leto nazaj na sotne loncke, ker je z njimi lazje urejati situacije, ko ena semena vzklijejo bistveno prej kot druga.