Skupna nabava zalivalnih cevi

Odgovori
kalček

Odgovor Napisal/-a kalček »

Za 200-300 metrov je dobra tudi kanta od jupola. Jaz sicer uporabjlam za spravilo jeseni za ta namen kar najcenejši navijalec za vrtne cevi. V poštev pride pa tudi kak kolut na katerem so bili naviti kabli za elektriko, kdor pa je malo spreten pa si tak kolut lahko naredi tudi sam doma iz lesa ali kakega drugega materiala. Bom pa, ko bom imel malo časa svoje zadeve malo pofotkal, nič pa ne obljubim, saj sem trenutno polno zaseden na njivah in izkoriščam lepo vreme. Fotke lahko obesim tudi v kako drugo temo, kjer bo bolj pregledno, da ne bo pod nakupi...
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

pajo je napisal/a:
metuljc je napisal/a:
A bomo plačali ob prevzemu ali prej?

Vsak plača ob prevzemu. Mislim, da je tako najbolje. Baje bo že v ponedeljek. Po ZS pošljem še moj naslo v kolikor ga še kdo nima.

Prosim ja Smile ,_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Nisem pričakovala, da bo dobava tako hitra. Zdaj pa imam problem Embarassed ! Naslednjih 10 dni zaradi obveznosti z živalmi ne morem od doma. Me morda moj delež lahko počaka? Saj denar lahko pošljem naprej, če je treba. Žal mi je za zaplet, a ne morem pomagati. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
kalček

Odgovor Napisal/-a kalček »

V temo "Zalivalni sistemi" sem dodal nekaj fotk za katere ste me nekateri prosili na forumu in po ZS.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

stara postaja je napisal/a:
Nisem pričakovala, da bo dobava tako hitra. Zdaj pa imam problem Embarassed ! Naslednjih 10 dni zaradi obveznosti z živalmi ne morem od doma. Me morda moj delež lahko počaka? Saj denar lahko pošljem naprej, če je treba. Žal mi je za zaplet, a ne morem pomagati. lp

Je že pri meni doma. A sem mogoče koga priganjal, da sedaj za prmej če takoj ne pridete iskat te cevi... Ko boste imeli čas. Nič ni treba nakazovati nobenega denarja. Boste že prišli iskat._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Olala,sam tole je pa res hitro.
Vse pohvale.

Upam,da ne bo narobe če jutri dvignemo?

In seveda hvala Smile_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

O, pajo, kako sem si oddahnila. Čim bom lahko, pridem, se kar veselim enega izleta! Hvala za trud in potrpežljivost. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

notranjka je napisal/a:
Olala,sam tole je pa res hitro.
Vse pohvale.

Upam,da ne bo narobe če jutri dvignemo?

In seveda hvala Smile

Ob torkih med 17 in 19h me ni doma. Asics dela čudeže._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pajo, verjetno se bom namalala pri tebi že jutri dopoldne.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Jaz tudi. Wink
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”