Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ameriška borovnica - Vaccinium corymbosum - I.
carot je napisal/a: | ||
Zdravo Ferdo, Do jeseni bom pripravil rastišče za borovnice. Ker bi želel imeti pokrito nekako celo sezono, bi prosil za nasvet o primernih sortah za vrtičkarje, ki bi jih lahko dobil pri tebi. Razmišljam o 6-ih sadikah, ki jih bom imel na gredi dolžine 8m. Sadike so lahko tudi starejše, če jih bo možno dobiti. LP, Dušan |
Zdravo Ferdo,
zgleda da si spregledal moje sporočilo, zato bi te še enkrat prosil za nasvet.
LP, Dušan
Oprosti,izgleda,da sem res spregledal tvoje vprašanje.Predlagam,da pustiva sorte do jeseni,ko se boš dokončno odločil.
Sedaj imam na razpolago:Duke,Bluecrop,Chandler,Bonus,Nelson,
Rancocas,Elliott.Morda tudi Coville.Jeseni pa še Ozarkblue,Elizabeth in Atlantic.Morda sem še kakšno zgrešil.
Težko ti na daljavo svetujem,ker ne poznam tvojih želja glede okusa,debeline,velikosti grma,časa zorenja itd.,itd.
Na vsak način se oglasi pri meni,ali pa prepusti izbiro meni._________________Narava vse povrne!
Sedaj imam na razpolago:Duke,Bluecrop,Chandler,Bonus,Nelson,
Rancocas,Elliott.Morda tudi Coville.Jeseni pa še Ozarkblue,Elizabeth in Atlantic.Morda sem še kakšno zgrešil.
Težko ti na daljavo svetujem,ker ne poznam tvojih želja glede okusa,debeline,velikosti grma,časa zorenja itd.,itd.
Na vsak način se oglasi pri meni,ali pa prepusti izbiro meni._________________Narava vse povrne!