Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Neoprana ovčja volna

Odgovori
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Hvala za odgovor.
Prosim sporoči tukaj, če jih bodo obrili.
No, heheh, drugače bodo pa Bedanci pa Pehte na pašnikih.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Včeraj sem v gornje savksi (ali kanalski, sem pozabila, kje), videla na sveže ostrižene ovce.
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Naj še tu ponovim:
Moj sosed ima 10 ovc, volno striže in jo je pripravljen odstopiti, če koga zanima. Verjetno bo vesel kake protiusluge, saj razumete vsak cekin se pozna, ko kupuješ mreže za ograjo, pastirja...._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
iris

Odgovor Napisal/-a iris »

Šele danes sem opazila to temo pa me zanima , če ima kdo izkušnje z dodajanjem volne v zemljo in kako se to obnese? Če bi še kdo imel kaj volne odveč , bi tudi jaz poskusila s to metodo.

Muha kaj jih je tvoj sosed postrigel v jeseni ali jih je pustil za spomladi?
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Še vedno nosijo lanski kožuh . Se ga kar ne upam več vprašat, kdaj bo dam "S"triženje. Upam, da mi bo sam povedal, ko bo čas.
iris

Odgovor Napisal/-a iris »

Ti bo že povedal , ko bo pravi č as , tik pred našim srečanjem , tako , da bo tudi zame kaj ostalo.

Malo za hec in malo zares , pustimo se presenetiti , sicer se pa želje uresničijo takrat , ko najmanj pričakuješ . Tako se ponavadi zgodi meni , sploh pa se mi uresniči vse ob pravem času in , če ne rinem z glavo skozi zid.

Zato bodimo pridni in čakajmo!
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

iris je napisal/a:
Ti bo že povedal , ko bo pravi č as

Hm, hja, ne vedno Rolling Eyes Kakšen tudi pozabi, ko komaj dobi strižca, potem pa hoče po čim krajšem postopku pospraviti. Meni se je že tako zgodilo in sem zaman potrpežljivo čakala._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Najnovejša informacija izpred 10 minut:

V Semiču je na voljo volna od 20 ovc. Interesenti javite se, sicer jo bodo odpeljali na odpad.

To je po mojih izkušnjah enih 6 fajn nabasanih 70 litrskih vreč od zemlje.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

muha, jaz sem interesent, prosim
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Dve interesentki torej že imamo

vrtin2 ..... 1 vreča
figula ...... 3 vreče

Samo še prevoz na relaciji Semič - Lj bi bilo treba nekako rešiti. Recimo kdo, ki bi tudi sicer peljal na tej relaciji in imel prostor, s prejemniki volne bi pa delil stroške bencina. Če je volna lepo zapakirana v PE vreče, vozila popolnoma nič ne onesnaži. Tudi vonj ne uhaja ven.
Nazadnje urejal/a muha 19 Okt 2014 22:00; skupaj popravljeno 3 krat
Odgovori