Skupna nabava zalivalnih cevi

Odgovori
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

andreja62 je napisal/a:
Hvala, meni je pomagal pri prevzemu Nejc. Sedaj bom pa čakala na Pajotove slikice, kako bo vse skupaj zmontiral na pipo. Smile

Če sem čisto pošten... pomagala mi bo oseba, ki se z tem ukvarja že več let. Bo saj vse štimalo. Very Happy Upam._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
miroslavni

Odgovor Napisal/-a miroslavni »

Ker sem nov v tej skupnosti, sem zamudil zbiranje naročil za cev. Zato sam zbiram morebitne interesente.
Sam bi vzel 500 m cevi, torej je je na razpolago še 2,5 km.

Še nekaj podatkov o cevi:

Tankostenska kapljična cev Streamline je odlična izbira za pridelke, sajene v krajših ali srednje dolgih vrstah. Lahko jo prilagajate na različne sisteme in aplikacije, saj je na voljo z različnimi razmaki med kapljači. Lahko se jo namesti pod zemljo ali na površino, na kakršenkoli tip zemlje.

Presek cevi: 16 mm
Debelina stene:
Razmak med kapljači: 30 cm
Dolžina cevi: 3000 m
Pretok: 1,1 l/h

Je močnejša in bolj trpežna kot konkurenčni kapljični trakovi.

Cev bo na razpolago v Ljubljani in v Orešju na Bizeljskem. Lahko pa jo tudi pošljem po pošti ali kurirski službi.
Cena bo 0,0523 €/m._________________Miro
Nazadnje urejal/a miroslavni 24 Mar 2014 18:13; skupaj popravljeno 1 krat
sars

Odgovor Napisal/-a sars »

Jaz sem jo šel danes merit v trgovino kjer prodajajo kable, pa še navijal sem jo lahko sproti. Se mi je pa zgodilo, da mi je dobrih 400m manjka in sem že klical v Agrono. Sedaj čakam na odgovor. Tako, da na koncu jo za druge imam, sam pa sem zaenkrat še brez :P_________________Lp Sars
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

sars je napisal/a:
Jaz sem jo šel danes merit v trgovino kjer prodajajo kable, pa še navijal sem jo lahko sproti. Se mi je pa zgodilo, da mi je dobrih 400m manjka in sem že klical v Agrono. Sedaj čakam na odgovor. Tako, da na koncu jo za druge imam, sam pa sem zaenkrat še brez :P

Predvidam, da bo enako pri meni. Tako sem že omenil ostalim, ki so prišli iskat do mene. Saj nekaj v tem stilu o kovačevi kobili... Sumljivo malo imam gor pa pride še stara postaja po 500m. Embarassed Al pa še kdo. Saj ne vem več točno. Z reklamacijo pa mislim , da se skoraj nič ne da doseči pri nas._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
sars

Meni je rekla, da če sem ziher vzel 3000m ne 2600. Pa sem rekel, da 3000 kar tudi piše na kolutu. Je rekla, da se bodo pozanimali pri proizvajalcu, en kolut pa bodo odprli in tudi sami fizično izmerili. Nebi rekel, če bi se zmotil za nekaj metrov, ampak da bi pa merilno kolo za kable v trgovini lagalo za 400m mi pa ne gre v račun. Glede na to, da je to v trgovini, bi kvečjemu lagal v obratni smeri Smile Trgovci verjetno nebi merili v svoj minus :P_________________Lp Sars
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Sars, najlepša hvala za že navito cev. Iskreno upam, da ti bodo reklamacijo upoštevali, sicer pa znesek razdeli na manjše število metrov, da ti razliko doplačamo, da ne boš ob vsem trudu še na denarni izgubi._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

pajo, če bo zmanjkalo metraže, nujno reklamiraj. Bosta že dva in bo še bolj verodostojno. Tisti časi, ko z reklamacijo nisi mogel uspeti, so hvalabogu že minili. Vse več je primerov, ko jo vzamejo zares in pošteno odreagirajo.
sars

Nič ne bo prišteval ;) Tako kot je, je. Reklamacijo bom pa že poskusil spravit skozi. ;)_________________Lp Sars
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Ja Pajo, jaz še falim za svojih 300m. Nikakor nisem našel ustreznega koluta za navijanje. Očitno si ga bom moral narediti iz kartona ali česa drugega.
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

muha je napisal/a:
pajo, če bo zmanjkalo metraže, nujno reklamiraj. Bosta že dva in bo še bolj verodostojno. Tisti časi, ko z reklamacijo nisi mogel uspeti, so hvalabogu že minili. Vse več je primerov, ko jo vzamejo zares in pošteno odreagirajo.

In javi,da doplačamo razliko._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”