Skupna nabava zalivalnih cevi

Odgovori
papa

Odgovor Napisal/-a papa »

sars hvala dobro si tole uštimal... ko pa post mine pa še kaj skupaj kupimo Very Happy Wink_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Aleluja! Konec veselja. Odmeril še za metuljc in orhy jima navil lepo (kolikor se je dalo ker sem bil sam) in potem sem ne bodi ga len - potegnil še svoje metre. Imamo srečo, da je v redu izšlo. Vse štima. Bolj zoprno je bilo potem navijanje nazaj na kolut._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Res? Vse štima? No, to je pa lepo prebrati. Wink
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

O, pajo, lepo od tebe, hvala. Prosim, povej torej, 200 m zame je tudi? In pridem z nečim, da navijem gor? Se oddolžim za tvoj trud (mi paprike, predvsem mini in nekaj čilijev dobro kažejo, če potrebuješ pikirance, samo povej). Embarassed
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

metuljc je napisal/a:
O, pajo, lepo od tebe, hvala. Prosim, povej torej, 200 m zame je tudi? In pridem z nečim, da navijem gor? Se oddolžim za tvoj trud (mi paprike, predvsem mini in nekaj čilijev dobro kažejo, če potrebuješ pikirance, samo povej). Embarassed

Imaš že navito tako, da ni problema. Paprike so šle letos svojo pot. Samo ne v pravo smer Tako, da ja prosim. Prideš mogoče na srečanje v LJ pa ti tja prinesem, da ne boš extra hodila samo zaradi tega do mene? Enako velja za orhy._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Pajo, ti tudi jaz na srečanje prinesem Habanera in če rabiš še kako drugo sadiko._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

pajo, kar kamen se mi je odvalil od srca, ker sem bila med tistimi, ki so te žicali, da organiziraj.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Pajo, tudi jaz sem vesela, ker si se mi kar smilil, da bi ob toliko truda ostal sam brez..Hvala še enkrat, tudi jaz ti lahko prinesem nekaj paprik in čilijev! lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Kar prinesite mu sadike, ima velik nov rastlinjak, ki je še čisto prazen Rolling Eyes
sars

Odgovor Napisal/-a sars »

Super, lepo, da se je izšlo. Jaz sem se pa tudi dogovoril, glede razlike. Lahko samo pohvalim prijazen in korekten odnos zaposlenih v Agroni!_________________Lp Sars
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”