Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Seznam... Ma, prej ko slej bi ga itak morala narediti. Razvrščene so malo po moje, kot jih pač vidim, torej s kakšnim odstopanjem od uveljavljenih razvrstitev. Ni angleških, ker se mi zdi to ''umetno'' ustvarjen razred, in sem jih razvrstila po ostalih skupinah, največ v rožne grme.

...
Seznam premaknjen na 1. stran rožnika, da ga ne iščem vsakič znova.
Nazadnje urejal/a Melona 26 Okt 2014 14:16; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Melona

Punce, hvala za dobrodošlico, lepo je brati.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

OO, Melona, kako lepo je brati tvoje navdušene zapise! Mislim, da se kar vsi veselimo s tabo, saj drugače tako ne gre. Lepi začetki, res. poklon_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Uporabniški avatar
Melona

1vrtnica, sem si ravnokar ogledala tvoj kotiček za počitek. Sanjsko. Veliko lepih ur ti želim v njem. Nekaj dni bom porabla samo za to, da se naužijem vse te lepote vaših rožnikov.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Pozdravljena Melona še iz moje strani. Veselim se tvojih prihodnjih slik in ti želim čimveč vzkaljenih semen.
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Melona jeeee dobrodošla!
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Melona, dobrodošla spet doma. pozdrav_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Uporabniški avatar
Melona

En velik objemček , punce! In hvala, koliko cvetov ste pokazale! Prava paša za oči.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Dobrodošla! up Sem samo gledala Shocked , koliko strani si zapolnila. Lepo!
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Pozdravljena!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori