Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Substrati za vzgojo sadik
Nekako so se pri meni doma "namalali" substrati, ki sem jih želel videti v živo .
Klasmann Potgrod H, Neuhaus N3 in Domoflor Mix 4. Upam, da mi bo uspelo narediti malo primerjavo. Ravno mi iz zemlje skačejo paradajzki zadnje setve in bom te substrate uporabil za razsaditev v lonce 7x7 cm.
Če bo sreča imela mlade, bom celo dobil lončke 7x7 cm , z globino 10 cm.
Mislim in upam pa, da med temi substrati ne bi smelo biti preveč razlike ... .
LP_________________mfranc
Klasmann Potgrod H, Neuhaus N3 in Domoflor Mix 4. Upam, da mi bo uspelo narediti malo primerjavo. Ravno mi iz zemlje skačejo paradajzki zadnje setve in bom te substrate uporabil za razsaditev v lonce 7x7 cm.
Če bo sreča imela mlade, bom celo dobil lončke 7x7 cm , z globino 10 cm.
Mislim in upam pa, da med temi substrati ne bi smelo biti preveč razlike ... .
LP_________________mfranc
Ali je že kdo probal substrat organska zemlja od HomeOgarden Cena je zelo sprejemljiva, sploh če res dobimo ven 70 l. Preko spleta imajo akcijo, našla v reviji za zdravje, ob nakupu 10 % popust. Koda za popust : n04