Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Zimsko sejanje - Winter sowing
. Kar ne morem verjet, letos so mi prej vzklili zimsko sejeni paradižniki , ko pa oni znotraj. Sejala sem jih sredi februarja in v petek sem opazila, da jih je že nekaj zunaj, absolutni rekord. Opazila sem še, da so vzklile najprej sorte, ki so že navajene na tak način vzgoje.
Vzklilo je tudi že kar večino zimsko sejanih rožic.
Vzklilo je tudi že kar večino zimsko sejanih rožic.
Pri sejanju solat po tem sistemu sem pretiravala z vsipanjem semen v lončke, in imam sedaj nekaj lončkov z blazinicami solat. Niso še za vsadit na gredo, če pa jih grem razredčit, bom uničila sadike, saj hkrati spulim ven kar precej. Kak nasvet? In seveda mi je to dobra šola za prihodnjo sezono._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Anne Brontë