Pomladansko srečanje v Breginjskem kotu - 10. 5. 2014

Odgovori
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

bobolino je napisal/a:
Furman, si bomo lahko ogledali ta kombi?

Ja seveda sej ni kaj videti. Druga vrsta sedežev se doma odvijači in na luknje postavi okvir za posteljo. Čez pride deska in jogi. Tako lahko pod posteljo spraviva kar nekaj krame. S takim sva lani prevozila celo Bosno in na koncu še malce pokampirala na makarski obali.
Zadnji del je tovorni, obložen z alupločevono in tja spraviva kolesa, zasilni WC, baldahin... pač navaden kombi večživka, malo kot tovornjak, meni namesto osebenga avta, poleti pa za kak dan kampiranje.
se na sliki že vidi vse a vseeno bo na ogled brez skrbi Very Happy

http://image.slidesharecdn.com/poporonopotepanje-130821170427-phpapp01/95/slide-3-638.jpg?cb=1377123384_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
JOHNNY

Odgovor Napisal/-a JOHNNY »

prideva tudi midva z pesotom jeva vse z mesom.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Imam možnost dobiti material za rastlinsko barvanje, na srečanju v Breginjskem kotu. Gre za en zabojček.
Se kdo javi za poštarja?
Prav rada bi material prevzela osebno, a takale vožnja močno presega moje vozniške kapacitete
Confused_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

lpmami je napisal/a:
Imam možnost dobiti material za rastlinsko barvanje, na srečanju v Breginjskem kotu. Gre za en zabojček.
Se kdo javi za poštarja?
Prav rada bi material prevzela osebno, a takale vožnja močno presega moje vozniške kapacitete
Confused

Če zabojček ni prevelik za naš prtljažnik, ki bo verjetno tudi nekoliko obložen z rastlinami, ga lahko mi prevzamemo, ali pa ga zbašemo pod stol če ne bo preveč fragile sorte ...
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Sporočilo od Izibeta:
""Če je kdo od udeležencev zainteresiran, si lahko pri meni ogleda alternativne metode gojenja ameriške borovnice. To je gojenje ameriških borovnic v loncih in kanalih s substratom.
Možno pa bo tudi videt moj nasad jagod in ostalega jagodičja. ""

Izibet ima svoje nasade v Kredu in se na poti na srečanje lahko ustavite pri njemu. Več informacij dobite pri Izibetu.
JOHNNY

In če je na poti zakaj pa ne.
izbet

Odgovor Napisal/-a izbet »

Arena... Si me prehitela....nič zato..... Laughing

Kot je Arena povzela moje pisanje, se udeleženci lahko ustavite pri meni in si ogledate moje eksperimente.

Nekateri (saj veste kdo ) bodo lahko tisti dan prevzeli sadike borovnic Laughing Laughing .
JOHNNY

boš imel kako sadiko jagode ??
izbet

Odgovor Napisal/-a izbet »

Za sadike jagod si ravno malo prepozen. Kaj pa se bo že dobilo, ampak zelo malo....Tisto kar sem pozabil v kakšnem kotu....
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

MARTINKA je napisal/a:
Če zabojček ni prevelik za naš prtljažnik, ga lahko mi prevzamemo, ...

Martinka, hvala za pripravljenost za pomoč. Sem že dobila prevoz za moj zabojček v avtu z manj potniki._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”