Ugani živo bitje...
-
Ravno datum me je begal, hkrati pa še tako zelo "zimska" smreka v ozadju. Kot rečeno je nekako zgodnja, je pa to sicer prvo cvetje, kaj ne?
Zgleda da imaš gori neke posebne "sile". Rastline ti bezljajo in že cvetijo. Morda to leto dve žetvi? Edenski vrt pri AA? Messiah coming soon! He, he.
Slana bejž stran!!!
Zgleda da imaš gori neke posebne "sile". Rastline ti bezljajo in že cvetijo. Morda to leto dve žetvi? Edenski vrt pri AA? Messiah coming soon! He, he.
Slana bejž stran!!!
-
Prvo cvetje? misliš če prvič cveti? Tudi tu je zanimivo, imam še sorto caragana arborescens lorbergii, saj takrat ko sem iskala nisem našla navadne, ta pa zopet precej zaostaja. Se šele prebuja, saj se komaj brsti odpirajo, res ne vem. Čudna tale narava. Praviš back to eden, kaj?
Tisto na s... pa nisem videla.
Tisto na s... pa nisem videla.
-
-
Čudno se dogaja ja, samo da me kdo ne obtožil
No, lorbergii je do sedaj cvetel rumeno , je pa cepljen seveda in mu je pognalo tudi nekaj vej pod cepljenim mestom in te so seveda navadne.
Tudi sama sem začela s semeni pred leti, je nekaj vzklilo a sem prekmalu posadila in čez poletje in dolg dopust se je vse posušilo. Ko sem še enkrat predlani naročila semena pri estoncih pa ni hotelo kalit. Držim pesti, v slučaju, da ne skali pa se mi zdi, da bi se našlo nekaj pri meni.
No, lorbergii je do sedaj cvetel rumeno , je pa cepljen seveda in mu je pognalo tudi nekaj vej pod cepljenim mestom in te so seveda navadne.
Tudi sama sem začela s semeni pred leti, je nekaj vzklilo a sem prekmalu posadila in čez poletje in dolg dopust se je vse posušilo. Ko sem še enkrat predlani naročila semena pri estoncih pa ni hotelo kalit. Držim pesti, v slučaju, da ne skali pa se mi zdi, da bi se našlo nekaj pri meni.