Srečanje na kavici v - Ljubljani 2/2014 - sreda 9. april
-
Pozdravljeni
Viška imam še 2x Totem, 2x Feuerwerk, 2x Chocolate Stripes,2x Venus, 2x Iva red Berry, 2x paprika Srbska Ajvaruša. Dobrega skrbnika pa išče tudi nekaj zelenih sobnih rastlin : Živkasta kosmuljka, Dracena in Spatifil. Prišel bom lahko šele ob 17. uri.
Dodajam 2x Black Sara, 2x Black Chocolate, Kumato, Sub Artic Plenty,2x principe Borghese, 2x Momotaro.
Lep pozdrav
DaniloNazadnje urejal/a Danilo 07 Apr 2014 19:26; skupaj popravljeno 1 krat
Viška imam še 2x Totem, 2x Feuerwerk, 2x Chocolate Stripes,2x Venus, 2x Iva red Berry, 2x paprika Srbska Ajvaruša. Dobrega skrbnika pa išče tudi nekaj zelenih sobnih rastlin : Živkasta kosmuljka, Dracena in Spatifil. Prišel bom lahko šele ob 17. uri.
Dodajam 2x Black Sara, 2x Black Chocolate, Kumato, Sub Artic Plenty,2x principe Borghese, 2x Momotaro.
Lep pozdrav
DaniloNazadnje urejal/a Danilo 07 Apr 2014 19:26; skupaj popravljeno 1 krat
-
Danilo je napisal/a: |
Pozdravljeni Viška imam še 2x Totem, 2x Feuerwerk, 2x Chocolate Stripes,2x Venus, 2x Iva red Berry, 2x paprika Srbska Ajvaruša. Dobrega skrbnika pa išče tudi nekaj zelenih sobnih rastlin : Živkasta kosmuljka, Dracena in Spatifil. Prišel bom lahko šele ob 17. uri. Lep pozdrav Danilo |
Jaz se javim za paradižnike in paprike, če so še na voljo.
-
brbr je napisal/a: |
Bobolino, kolikor vem, še nič ne vrtnarijo. Sem ga pa zdajle klicala in je rekel, če prinesemo kakšno začimbo, jo bodo pa z veseljem posadili. |
bom jaz prinesla tiste mete, ki so se mi razrasle, pa še kaj se bo našlo, upam, da ne bo hud, ker ne bom vedela, točno katere sorte so. Bomo tam ugotavljali._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë