Srečanje na kavici v - Ljubljani 2/2014 - sreda 9. april

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

hvala za perilo, imam cel stroj za oprat a to bom drugič. Martinka bo tudi zate žlička.
Žižola ker se Irena ne javlja boš sedaj dobila te palmice ti, njej bom dala naslednjo rundo. kot si rekla posredovala bom Brbr. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Sonceluna hvala, vesela sem za prevoz. mimogrede ni potrebno prinesti prazne škatlic vžigalice. žličke sem stresla v predalčke od pakunge za jajca. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Voda ali še imaš kaj viška koromača ,pa če imaš prosim daj biciklu, hvala
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Čas se izteka - juhu-kmalu se vidimi Very Happy .
Zato zadnje poročanje: šla sem mimo gradu-zmenili smo se, da nam pripravijo isti kot, kot lani in prostor znotraj lokala, če bo potrebno. Prosim vse - najprej poizkusite najti prostor za parkiranje v dovoznem drevoredu, če pa ne bo prostora, bodo odprli rampo in bo možno parkirati ob dovozni poti za gradom.

Seznam stvari, ki jih prinesem:
- 1x jajčevec - Brane
- 3xjajčevec - Johnny
- poprova meta - Greeny
- mačja meta - Vodnka (poštar Bicikel)
- dogovorjeni fižoli - bobolino
- dogovorjeni fižoli - Muha
- Bolivian Rainbow - Martinka

Seznam stavri, ki jih pričakujem:
- rabarbara - lpmami (?)
- lesni pepel - bobolino
- lesni pepel - Muha
- trstika - AA
- malina - AA (?)
- malina - Martinka (?)

To je to. Zdaj grem pripravljat obljubljeno. Če še kdo želi mojo tel. št., naj se obrne na Muho, ali pa pošlje ZS, če ne bo prepozno._________________naredimo svet lepši
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

pajo je napisal/a:
pika je napisal/a:
Ima slučajno kdo kakšno sadiko Bhut jolokie ali kakega drugega 'ta močnega' čilija ?

Še ena prošnja, nekaj malega imam za v lj, pa sem pozabila, da je srečanje že zdaj. Bi lahko mogoče kdo jutri prevzel kje v okolici Celja in peljal v lj?

Dobiš Morugo samo zgolj v vednost... mala je jako mala ampakm naj bi zrasla. plešem

Hvala, hvala, hvala!
Vseeno, če je majhna, vse slej ko prej zraste v veliko Smile Jo bom nekaj časa še notri pazila.
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Plamenka in Martinka, za vaju še imam Ananas vert, ribez paradižničke in zero, še pa iskreno opravičujem, ker sem letos tako neodgovorna. Čisto me je povozil čas in je bil naenkrat včerajšnji večer tu, ko sem se spomnila, da je treba nekako to dostavit v lj.

Plamenka ti dobiš preko metuljc (tudi njej hvala, ker me rešuje iz zagate), Martinka medve pa že še najdeva način, če drugače ne pa pripeljem v Breginjski kot.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Ja, Pika, se že veselim paradižnika. Z Metuljc je že zmenjeno, ona pa bo tebi dostavila 2 sadiki čilija zate.

Na srečanju je bilo tudi tokrat lepo. Spet smo se naklepetali, izmenjali ogromno rastlin. Hvala vsem za podarjeno!
Muha, sploh ne vem, kdaj si odšla, tako ti nisem oddala priponke. Embarassed
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Ob popoldanski jutranja kavica Obujam spomine na pravkaršnje srečanje.Vsem skupaj hvala za topel sprejem.Lepo vas je bilo spoznati.Sedaj imajo imena tudi obraze.No,no malo jih bom verjetno še mešala Embarassed .Hvala za vse rastlinice,ki sem jih dobila.V moji torbi so srečno prispele v novi dom.
Oproščam se in istočasno zahvaljujem,ker sem paradižnike za Martinko lahko pustila tistim,ki ste ostali.Upam,da je Martinka prišla ponje.
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Muha mi lahko prosim poveš v kaj si posadila laški smilj.Ali ga naj še naprej negujem v kozarčku ali gre lahko v zemljo.Sedajle,ko sem prečitala malenkost o njem mi je mala sadikica še bolj simpatična.Hvala ti.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Luštno kot vedno, a prekratko - me je šofer prezgodaj prišel iskat Rolling Eyes . Je rekel, da je že zmatran od letanja po ....hausih in da hoče domov Cool .

Plamenka je napisal/a:

Muha, sploh ne vem, kdaj si odšla, tako ti nisem oddala priponke. Embarassed

Ni problema, jo boš vrnila po naslednjem srečanju Smile .

Nauta, zate sem imela eno mičkeno plahtico, pa se mi je nekam skrila in sem jo našla šele, ko sem prišla domov. Če je nisi dobila drugje, se po ZS domeniva po glede predaje.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”