Srečanje na kavici v - Ljubljani 2/2014 - sreda 9. april

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

bodika je napisal/a:
Muha mi lahko prosim poveš v kaj si posadila laški smilj.Ali ga naj še naprej negujem v kozarčku ali gre lahko v zemljo.Sedajle,ko sem prečitala malenkost o njem mi je mala sadikica še bolj simpatična.Hvala ti.

Po nasvetu "rukole", ki mi je rastlinico podaril, sem nalomljene vršičke potaknila v namočen perlit. Tam naj ostane, dokler ne bo naredila korenin. Domnevam, da bo to takrat, ko boš opazila ponovno rast. Več ne vem, je tudi zame novo.
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Muha hvala.
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Vsem hvala za sadike jih je optimist in njegova soproga prpela tud njima hvala,no tud bicikl seje odlično odrezal, AA ali lahko pošleš naslov da ti poplačam za peso uf pa velik jo bo to bo dela na mojem vrtičku sredi gozda. Laughing
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

vodenka prepozno za koromač, a bomo uredili drugič. lpvoda

na srečanju smo se lepo razklepetali, zaklepetali in razdelili rastlinice, semena in kot sem že povedala besede. bilo je prijetno kot vedno. lpvoda

Doli, semena tvoje lani podarjene perile so bila lepo podeljena med udeleženci. škoda, da te ni bilo zraven._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

No takole, pa sem posadila žajbelj (hvala Voda - palmice pa nisem jaz naročila), posejala tagete (hvala Martinka in Muha). Muha ti bom prinesla še nekaj paprik, tako da ti povrnem za tak kup semen. Še soseda jih je bila deležna. Voda, če mi uspe, dobim od mame šlajer (to je tisti, ki se daje v poročni šopek) in ti ga prinesem. Samo pazi, če ti ostane, ga ne deli naprej, ker je to ena od unih rož, ki jih ne smeš delit.

Originalni list - super hvala za prevoz.

Ja kot vedno super truper.

Irena

Ps.:
Plamenka, ti me kar priganjaj, drugače jaz kar malo zaspim Wink .
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Irena, ne delaj si skrbi z menoj. Semena si le rešila pred kompostnim kupom Wink .
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Ja fajn je bilo, ampak kot zmeraj, je toliko ljudi, da sploh ne vem, koga naj kaj vprašam ali se pomenim, potem sem pa kar zgubljen. Tu na forumu je vsaj popredalčkano, pa preberem ali dopišem kaj v kakšno temo Smile .

Rastline pa bodo, če bo le čas, v petek v zemlji...
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Super vsega po malem od rastlin do teka in še kaj za dodatek. bobolino hvala za povečanje Habanerotov,enako biciklju,Abudabiju in Branetu. Še kdaj._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

pajo, hvala ti! Ob priliki povrnem.
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

Voda, hvala za palmico objemček (ki je zdaj še pri brbr). Tako sem si jo želela!
In hvala brbr, da si jo prevzela zame srčki .

Me veseli, da ste se lepo imeli!_________________LP Žižola
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”