Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mali rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
Gardener

Odgovor Napisal/-a Gardener »

Citiram:
1vrtnica je napisal/a:
Gardener, a je Royal Celebration res tako temna, ali je tako izpadla fotografija? Res je posebna, globoka barva.
Gardener

Citiram:
tanja77 je napisal/a:
Pozdravljen Gardner:)

Čudovite fotografije,barve in cvetovi vrtnic Laughing Laughing Ali katera od njih diši ?

Lp od Tanja 77 : )
Gardener

1vrtnica , Royal Celebration je prvi dan še temnejša , potem z dnevi postane bolj bleda . Pri meni je precejšen dan na soncu !

tanja77 ja dišijo skoraj vse. Nekje 80 % vrtnic , ki jih imam so dišeče![/quote]
Gardener

Citiram:
Član je napisal/a:
Gardner res same lepotice imaš.

Čestitke
Nazadnje urejal/a Gardener 11 Jun 2013 20:27; skupaj popravljeno 2 krat
Gardener

Pa še nekaj "deževnih"

Schwarze Madonna

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Blue for You

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Gardener

Citiram:
tanja77 je napisal/a:
Pozdravljen Smile

Čudovite fotografije in božanske barve Smile Tale Schwarze Madonna je pa res enkratna in kako lepa barva. Kje si jo kupi l?
Si tako prijazen in mi lahko napišeš če katera od njih diši,hvala Smile

orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

Gardener, krasne vrtnice imaš Smile

Se jih kar ne morem nagledati jutranja kavica
Gardener

Citiram:
Poezija je napisal/a:
Prekrasno! Fantastične slike. Blue for you je za mene še vedno velika uganka ker sem slišala o njej kar nekaj. Na kratko nekaj je na njej kar ljudi vleče a imajo dosti pripomb glede rasti. Jaz je še nimam a nekako pri sebi mislim da mora imeti nek skrit potencial.
Lepo prosim če mi poslikaš cel grm in cvetove, ko se odprejo, ter če opišeš vonj prosim.
Gardener

tanja77 , Schwarze Madonna je res enkratna popki so skoraj črni , ko se začne odpirat se obarva bolj v rdeče. Cvet je dolgo časa obstojen , taki žameten :grin: , diši pa zmerno. Kupljena je v Vrtnariji Babnik ...
Aja pa od zgornjih slik so vse dišeče ...

Poezija kar sem videl Blue for you niti ena ni bila enaka drugi. Vsaka ima drugačno rast , barvo in velikost cvetov, ene dišijo druge ne ... Moje imajo vonj podoben Eyes For You ko je odprta !

Pa še par slik , sicer je posajena letos tako da o grmu ni še za govorit :(

Gardener

Citiram:
tanja77 je napisal/a:
Pozdravljen Gardner Smile

Najlepša hvala za informacijo Smile

Odgovori