Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

O, Melona, če bi ga imela kam posaditi, bi ta šipek z veseljem vzela. Pa nimam prostora. Crying or Very sad
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Hvala za potrditev, Metuljc.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ja, tale Rosa Pendulina je res lepa. In Ormiston Roy je vrtnica, ki očara in izstopa iz vsakega okolja. Tudi pri tebi je glede na lego že dokaj zgodnje cvetenje._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Melona, edinstvenega čuvaja imaš, res.
Pri meni je bil nekaj časa ježek, a ga žal ni več. Pa naj še kdo reče, da se pri vrtnicah ne dogaja... Wink_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Mila23

Odgovor Napisal/-a Mila23 »

Melona, glede na to koliko se pri tebi že dogaja predvidevam, da si precej nižje od mene, ker pri meni je cvet naredila le Scarbosa, vse ostalo pa še čaka. Je pa tale tvoj čuvaj kar razširjen v naših krajih, enega takšnega imamo tudi mi, čeprav je našemu od vrtnic ljubši kompostnik...

Lp, Mila 23
Uporabniški avatar
Melona

Mila, nizko ja, prav ob Savi, imaš ZS. Spomnim se, da imaš prave krasotice in komaj čakam, da nam jih pokažeš.
Uporabniški avatar
Melona

No, čuvaj pa tak. Že včeraj ga nisem nič videla, morda si je našel ženko.

Sicer pa še ni veliko novega. Končno se je prebudil Foxtrot. V mojem srcu ima posebno mesto, ker je prva vrtnica, ki sem jo predlani kupila.

Prvi cvet Kosmosa se je zasušil.

Tudi Gabriel Noyelle po vsem tem dežju ni zablestel.

Zacvetela je spet neznana pokrovna, od starih hibridnih čajevk pa se je okorajžila šele prva.

Veliko debelih popkov daje slutiti precej bogatejši razcvet kot lani.
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Melona kere lepotice. Tole bo treba pa prit v zivo pogledat, da si bom lazje naredila seznam za jesen;)
Uporabniški avatar
Melona

dobrodošel
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Melona lepe, tudi pri tebi se že kar dogaja Very Happy_________________LP
E.
Odgovori