Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Na Brdi
Moderator: Melona
Hvala punce, sicer pri meni tudi ob največjem razcvetu še marsikaj manjka, ker nisem tako pridna kot ve, ki imate tako lepe gredice, zapolnjene še s čem drugim kot z vrtnicami. TanjaTT tisti kotiček pri vhodu je letos v malem remontu,, zato ga nisem dala gor, ampak ker si že vprašala ga dajem, da se bo drugo leto videlo napredek (upam). Namreč Vse štiri Irene Waats, ki so bile mali grmički in redki sem jih združila. Ker sem to delala prepozno sedaj ne cvetijo, celo listje so odvrgle. Posadila sem dve modri hortenziji, plahtico in še neke trajnice. Eden Rose še vedno ne gre nikamor bom dala gor sliko, a ni to to. Mislim da bom vprašala Jamain cepiče in nacepila na moje, mogoče potem zrastejo. Letos sem kupila nekaj malih trajnic in nameravala sem urediti gredice (vrtnice so že posajene na travi) za hišo. A mi do danes še ni ratalo. Če ne bi bila z nosom v žlahtniteljstvu, bi mi marsikaj uspevalo. A žal ne morem nazaj. Obožujem vaše kombinirane gredice, ker to da romantiko v vrtu in kombinirane gredice v podeželskem vrtu. Veliko mi še manjka - veliko je še za narediti. Ampak na več frontah hkrati se ne da. Se moram dobro prijeti v roke, da enkrat dokončam, kar imam v planu.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Eden rose, levi dve vrtnici sta prispeli na vrh, na sliki se slabo vidi, ti dve spredaj pa malo trokirata
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.Nazadnje urejal/a Poezija 11 Maj 2014 12:09; skupaj popravljeno 1 krat
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Eden rose, levi dve vrtnici sta prispeli na vrh, na sliki se slabo vidi, ti dve spredaj pa malo trokirata
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.Nazadnje urejal/a Poezija 11 Maj 2014 12:09; skupaj popravljeno 1 krat
Eden Rose ima tudi pri meni svoje finte tako da te čisto razumem. Posadila sem dve sadiki, enakočasno, ena je že krasno razraščena, druga pa ni še niti pri 0,5 m. Za obe skrbim enako, narazen sta mogoče 2m. Kdo bi vedel, kaj je narobe. A jaz ne mislim obupati, vem, da bo uspelo tudi drugemu, le malo dlje pač rabi._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Poezija, lepo, lepo.
Banksia je fantastična, razmišljam, da bi jo nekam pocepila v zavetno živo mejo, kar na kakšen šipek - v vrtu žal ni prostora, pa še vprašanje je, če ne bi na vrtu pozebla.
Zaradi dela se nikar ne sekiraj, delo tako ali tako ni nikoli končano, vedno se kaj najde, kar je potrebno dodati, popraviti, izboljšati.
Kar pa se tiče Eden Rose, moram reči, da je tudi moja v bistvu razočaranje, visoka je kakšen meter, je sicer polna popkov, ampak nobene volje do rasti ne kaže. Bom še enkrat dodala KAN, morda se bo pognala po cvetenju.
Banksia je fantastična, razmišljam, da bi jo nekam pocepila v zavetno živo mejo, kar na kakšen šipek - v vrtu žal ni prostora, pa še vprašanje je, če ne bi na vrtu pozebla.
Zaradi dela se nikar ne sekiraj, delo tako ali tako ni nikoli končano, vedno se kaj najde, kar je potrebno dodati, popraviti, izboljšati.
Kar pa se tiče Eden Rose, moram reči, da je tudi moja v bistvu razočaranje, visoka je kakšen meter, je sicer polna popkov, ampak nobene volje do rasti ne kaže. Bom še enkrat dodala KAN, morda se bo pognala po cvetenju.