Irena
-
- Site Admin
Irena
(Prenos iz arhiva)
-
No, čas je da se predstavim. Že kar nekaj let sem z ljudmi s tega foruma in uživam v njihovi družbi in znanju. Zaradi tega me mož resno sprašuje, koliko zelenice pred hišo imam še namen pustit. Vsako leto do danes sem še malo preštihala in malo povečala. Vendar uživam v svoji svobodi, da lahko vrtičkam in urejam in dodajam takšne in drugačne modne dodatke s pomočjo foruma seveda.
Mož in sin mi pomagata pri malo težjih opravilih (štihanje, nošenje korit ,...), drugače pa jih ljubosumno odganjam. Poleti na mojem gruntu savno in fitnes privoščim seveda najraje sebi.
Nekako takole je zdaj pri nas.
Tiste male bele pikici so male breskve.
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 5 fotografij
Irena
Mož in sin mi pomagata pri malo težjih opravilih (štihanje, nošenje korit ,...), drugače pa jih ljubosumno odganjam. Poleti na mojem gruntu savno in fitnes privoščim seveda najraje sebi.
Nekako takole je zdaj pri nas.
Tiste male bele pikici so male breskve.
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 5 fotografij
Irena
-