Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Umetnine in izdelki - vrtnice

Moderator: Melona

crtj-admin
Site Admin

Umetnine in izdelki - vrtnice

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Omenile ste, da bi odprli novo temo ravno v času, ko sem delala to torto. No, je bolj izdelek ne umetnina, ki je kratkotrajen. Ponavadi naredim kakšen obliv na sladicah iz rdečih in magenta listov, jih sesekljam, naredim žele in polijem.
Tokrat se to ne vidi (razen enega), ker so bili ti žele srčki in metuljčki pod cvetovi.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Nazadnje urejal/a Poezija 05 Maj 2014 14:22; skupaj popravljeno 2 krat
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Bravo, tudi nate sem pomislila, ko sem rekla, da imamo že material. Boš dodala tudi slike tiste tvoje "freske" na zidu?

Tudi ostale punce imate že kaj za pokazat, vem. Mečem kost. Wink_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Poezija

Bom dodala še kaj ob priliki. Samo da poslikam._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Poezija se mi že cedijo sline Very Happy .Ob priliki naložim tudi jaz zdaj grem pomagat mojemu se matra z enim lokom,da ne bom samo komandirala Laughing_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Kako vabljiva torta in originalna ideja!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Poezija, bravo!

Si kdaj poskusila cvetove pomočiti v beljak in sladkor?
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Ulala, kakšno razkošje. Bom kopirala, če lahko? Mislim pri okrasitvi torte Wink

Irena
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

uauu, bomba ideja!!!_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Poezija

Saj ni nič posebnega, kakšno kopiranje neki. Vsak na tem svetu lahko dela takšne torte kot hoče in če hoče s cvetovi in vrtnicami, naj jo naredi. Samo prilima naj jo sem gor, da jo vidimo tudi mi Wink

Muha, ne nisem poizkušala to z beljakom._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Odgovori