Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moje veselje

Moderator: Melona

Odgovori
Mila23

Odgovor Napisal/-a Mila23 »

Oh, krasne, čudovite. Škoda da nisem vedela za to vrtnarijo v Škofijah, ko se za velikonočne praznike na obali nisem imela kam dati, ker je vsake 15 minut deževalo... Na MME. Isaac Pereire si pa upravičeno ponosna. Portorož je pa krasne barve, na slikah, ki sem jih videla do sedaj deluje precej bolj bledo.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Pri meni se odpirajo ena za drugo.Letos je že bolj konkretno za pogledat.Moram povedat,da sem z njimi zelo zadovoljna,je pa letos kup živalic in bolezni.

Tudi mene je Portorož prijetno presenetil,na slikah je precej bolj svetle barve.Pa sem si rekla,če imam Prešerna moram vzeti tudi Portorož in ni mi žal.Oh in ta ISAAC P. se ustavim pred njim in ne morem verjet,da mi ga je uspelo tako spravit k sebi Very Happy ._________________LP
E.
geisha

Pozdravljene tudi danes so me razveselile nekatere rožice.

WINCHETER CATHEDRAL zglrda,da ji prostor odgovarja,lepo razrašča.

NN hib ponavljalka mislim,da je?

RUMBA počasi prihaja k sebi.

FLORA DANICA vsako leto znova sem navdušena nad njo.

[img]http://shrani.si/f/2s/xM/2PmWoZ5k/img6187.jpg[/im
ABRAHAM DARBY letos se je končno potegnila in sem jo speljala čez lok pri vhodu v vrt.

NN edina rumena pri meni pa še ta neznana.

CHIPENDALE ni kaj lepotica do konca.

Vsak dan nekaj novega in osrečujočega.Trud je še kako poplačan

Laughing_________________LP
E.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

MMM,barve so pa prav sanjske Very Happy ,zelo lepee
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Geisha, vsakič kakšno tako serviraš, da se mi kar milo stori. Winchester Cathedral, Chippendale ...
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Vrtnice v solzicah veselja... prekrasno._________________Živeti na podeželju je najlepše!
geisha

Jaz vam ''gušte'',vi pa meni.Je že prav tako,potem pa nam vedno znova zmanjkuje prostora Laughing ._________________LP
E.
geisha

Pozdravljene nekaj mojih ''frišnih''

WINCHESTER C.v ozadju cvetoče burbonke

WILLIAM MORRIS in moja najnovejša pridobitev,z druge strani bo plezal moj drugi ISAAC.P.Si predstavljate moj je kar prišel in rekel,da bo naredil pergolo in evo v enem dnevu,no ni še končana.

SOUVENIR DU P. LINCOLN kakšni ogromni in noro dišeči cvetovi.

MME.SCIPION COCHET še ena,ki me je popolnoma prevzela.

WHITE GROOTENDORST lepo se je že razrasla.

JAMES GALWAY kakšen čudovit cvet.

CROWN P.MARGARETA letos je že malo prišla k sebi,lani so jo dvakrat popapcale srne.

BRATHER CADFAEL ja angležinje kar rabijo,da se naredijo.

TRIOMPHE DE L'EXPOSITION ji oprostim,da cvet zdrži kratek čas takrat pa je krasen.

ABRAHAM DARBY končno sem dočala njeno veličino,cvetovi ogromni.

BARON GIROD DE L'AIN v enem letu se je kar potegnil,cveti pa tudi že kar konkretno._________________LP
E.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Krasni cvetovi Geisha, uživaj! Komaj čakam tudi moje, vsako leto je znova veselje, ko zacvetijo. Nikoli ni enako kot prej in nikoli ni dolgčas._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
geisha

Zasvojena do konca Laughing_________________LP
E.
Odgovori