Pomladansko srečanje v Breginjskem kotu - 10. 5. 2014

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Vsi, ki ste izrazili željo, dobite paradižnike._________________naredimo svet lepši
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Originalnilist ne boš me, ko se boš vračala, se pa itak ustaviš pri meni.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Vsem, ki boste jutri v Breginjskem kotu, želim lep dan, prijetne klepete, dobro družbo, vreme bo lepo, naglejte se narave,......in potem nam poročajte, pa kakšno fotko objavite.
Pa vsem srečno pot - tja in nazaj.
Nazadnje urejal/a metuljc 09 Maj 2014 22:27; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Želim vam prijetno druženje na srečanju v Breginjskem kotu, v upanju, da se kdaj pridružim tudi jaz._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

"Reisefieber", ali po domače potovalna mrzlica, me drži pokonci že od 5. ure - no, še en drug razlog je zraven. Kateri, bodo ugotovili tisti, ki pridejo na srečanje Wink Laughing Laughing .

Sonček sva z areno, kot vidite, priskrbeli. No, za vsak slučaj le vzemite dežnik s seboj, če bi vas kakšna plohica ujela na sprehodu po idilični okolici.

Kmalu po 8. uri se podamo "v neznano". Preizkusili bomo na novo nabavljen navigator. Še dobro, da imamo tudi arenina navodila, ker navigator čudovito deluje na glavnih cestah, na naših vaških se mu pa čisto sfeclja Rolling Eyes .
Nasvidenje pozdrav
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

No dajmo, zunaj je sonček. Ritke gor pa počasi proti Breginju ;)_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Dobro jutro Very Happy Vse je že pripravljeno. Pot preštudirana (za vsak slučaj imam pripravljene tudi telefonske številke, če se bova izgubila.
Z gospodom brbr sva mislila štartati ob 7.uri, pa izgleda, da greste vsi pozneje.... Tako bova krenila tudi midva malo kasneje - do osmih pa gotovo.
Če kdo še sploh čita tole pisanje pred odhodom, bi vprašala, če ima mogoče malo lesnega pepela. Drug tedem bom sadila zelene, pa bi jim ga rada nekaj dosula v posteljico.
Vsem skupaj želim srečno vožnjo... Joj, kako se veselim_________________naredimo svet lepši
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Zaradi družinskih obveznosti žal ne morem priti Crying or Very sad ,upam,da kdaj drugič.Imejte se lepo Smile
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Srečno pot, prijetno druženje in naj vam bo vreme naklonjeno!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

brbr je napisal/a:
(za vsak slučaj imam pripravljene tudi telefonske številke, če se bova izgubila.

Računajta - in drugi seveda tudi - da se zna zgoditi na poti občasno "signalni mrk". Poskušajte večkrat na različnih lokacijah. Tudi na karavli je signal menda bolj slab, je treba dalj vztrajat.

brbr, he, he, jaz imam od tu krajšo pot Very Happy . Gremo prek Škofje Loke - Železniki - Petrovo Brdo. Da mi ni treba še do Ljubljane.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”