Pomladansko srečanje v Breginjskem kotu - 10. 5. 2014

Odgovori
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Danes je deževalao,,seveda je bil včerajšni dan super hvala vsem za dober klepet in odlično organizacijo saj se nemorem vsakem posebaj zahvali k ste vsi bili tako dobri in prjazni.
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Ja tisti, ki ste prekmalu odšli naj vam bo žal. Odšli ste brez večerje, družba je bila fenomenalna. Hrana na visokem nivoju, kljub ne tako visoki nm.
Pa ker ste drugi nalimali kraj in obiskovalce bom jaz pa večerni zborček.
Le kam vsi gledajo?

Aha tole bo pa njami

mladi krompirček na žaru pečen, mmmm

brez čevapov in ražničev ni roštilja...

na koncu je tole ostalo, ni bilo več prostora v želodčkih.

Hvala vsem za prijetno druženje, upam, ad kmalu ponovimo._________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Furman meni pa ob gledanju teh dobrot sline do kolen Laughing .Škoda,da sem tako hitro šla ampak sem abljubila Doli.No bila sem prvič,skoraj nobenega poznala ampak bilo je sila prijetno._________________LP
E.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Da se javim še jaz. Malo pozno, ker sem danes (namesto včeraj) sadila fižol in je računalnik počival....

Preživela sem zelo lep dan. Pot do tja (po avto cesti mimo Nove Gorice,...) je poteklala brez problema in zadreg (opis poti je bil odličen). Vso pot (od avto ceste naprej) sem uživala v lepi pokrajini, cvetočih travnikih in visokih planinah. Ko sva prispela na cilj pa v golobokem vdihavanju žlahtnega zraka in poslušanju čričkov in ptic in pa seveda v izbrani družbi in izvrstni jedači.

Malo mi je žal, da se nisem mogla od veliko vas poslovit, ker ste odšli medtem, ko sva z g.brbr odšla na krajši sprehod do mosta čez Nadižo.

Domov sva se vračala po drugi poti - skozi Idrijo. Cesto na veliko mestih širijo, tako je bila vožnja kar nekajkrat prekinjena zaradi čakanja na semforjih, ki urejajo enosmerni promet po posameznih odsekih. Drugače pa je ta pot iz Ljubljane najhitrejša. Je pa res, da šoferju roke kar precej trpijo zaradi nešteto ovinkov. No, sama sem bila sovoznik in s te nisem imela problemov Very Happy . Tako sem lahko opazovala pokrajino, hiše in vrtove, ki so hiteli mimo... V Ljubljano sva prispela ob 8.30uri.

Hvala vsem, ki ste pripomogli k temu, da sem preživela res izjemen dan._________________naredimo svet lepši
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Furman, zdaj mi je jasno, zakaj nisi maral, da pustim mojo krompirjevo solato Embarassed . Me veseli, da ste se imeli lepo._________________naredimo svet lepši
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Naslednji dan sva midva z mojo drago ob povratku domov zavila še k verjetno najbolj znani slovenski kmetici ;)
Vale - Valeriji Verhovnik, ki ima nad Gorenjo Trebušo kmetijo Naš Raj.
Sprejeta sva bila z odprtimi rokami in nasmejanim obrazom.

Postrežena kraljevsko, še topel kruh z regratovimi popki iz domače peči. Zraven oslovska salama, čemažev namaz, regratov namaz, domači sir in solatka iz mladih lipovih listkov ter prve redkvice. Mmmm božansko..

A o obisku kmetije Naš Raj, pa v drugi temi Smile_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Hoj, hoj. Smo bili danes pri povratku na obisku pri Izbetu v Kredu in postreženi s cvrtjem iz akacijinih cvetov, mnjammm. Med plohami ogled množice borovnic in drugega jagodičevja. Izbet, hvala za podtaknjence!

Spotoma še ogled Areninega vrta v Mostu na Soči, ravno tako z množico rastlin, a tokrat vrtnic. Zelo zanimivo. Sem mislil, da smo samo paradajzarji tako mahnjeni na številne sorte. Rolling Eyes

Arena hvala za organizacijo in ostalim za druženje + roštilj, seveda. Še bomo prišli v ta konec za malo dlje in naredili kakšen kolesarski izlet vse tja v Benečijo, če bo forma pa tudi na kobariški Stol.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”