Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Med srnami in soncem
Moderator: Melona
Moje lepotice so v zadnjih 10 dneh preživele že tri nevihte s sodro. še vedno lepo cvetijo, čeprav imajo listje kar fejst stolčeno. Pod nujno jih pa moram škropiti. Dve antični mi je napadla bolezen, pri kateri rjavijo listi.
Amadeus-krasen, pri meni je eno leto.
Teasing Georgia- angležinjam paše to mokro vreme
St. Swithun-letos noro cveti
Geoff Hamilton- pri temu sem se šla pegging down. Priporočam. Moje najljubše kroglice
Jude the Obscure- drugi kroglasti cvetovi
Lady Emma Hamilton- posebna vrtnica s posebno barvo listov in cvetov
Lady of Shalott-prvi cvet, intenzivna barva
Molineux-prvi cvet
Nazadnje urejal/a Sončna 12 Maj 2014 21:23; skupaj popravljeno 1 krat
Amadeus-krasen, pri meni je eno leto.
Teasing Georgia- angležinjam paše to mokro vreme
St. Swithun-letos noro cveti
Geoff Hamilton- pri temu sem se šla pegging down. Priporočam. Moje najljubše kroglice
Jude the Obscure- drugi kroglasti cvetovi
Lady Emma Hamilton- posebna vrtnica s posebno barvo listov in cvetov
Lady of Shalott-prvi cvet, intenzivna barva
Molineux-prvi cvet
Nazadnje urejal/a Sončna 12 Maj 2014 21:23; skupaj popravljeno 1 krat