Kostanjevica pri Novi Gorici

Odgovori
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Super slike. Upam, da v naslednjem tednu uspe to videt tudi meni._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
filifero

Odgovor Napisal/-a filifero »

A mi lahko nekdo pomaga? Jutri bi si šel ogledat samostan in rožnik. A se izplača iti zdaj ali bi bilo boljše počakati na naslednji vikend? Kdaj je odprto? Hvala! Smile
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Če imaš namen čimprej,ker glavni razcvet je že mimo.Sigurno boš pa vseeno imel kaj za pogledat._________________LP
E.
filifero

Hvala! Ok, potem pa jutri. A je kakšna vrtnica, ki vam je ostala v spominu kot izredno dišeča? Kdaj imajo odprto? Se ke treba najaviti?
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Tam je večina zelo dišečih saj burbonke praviloma zelo dišijo.Odprto pa mislim,da je cel dan.Uživajte Very Happy_________________LP
E.
filifero

Hvala! Smile
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Prav cel dan ni odprto- mislim, da od 9 do 17.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Je odprto kar dokler so ljudje. Me smo prišle nekaj po 17 in šle po 18.30 pa ni še nič kazalo, da bi koga ven metali. Wink_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
filifero

No, zdaj pa nekaj besed o Kostanjevici: nisem preveč navdušen, pričekoval sem več. Vrtnice so včasih prepuščene same sebi, polne so različnih bolezni.

Nekatere zelo dišijo, opazil sem da tiste bolj rdeče dišijo več: recimo Prince Charles (meni po vijolici ;) Mme Isaac Periere ni bilo. V Gorizi pa, na glavni trgovski ulici imajo po obeh straneh vrtnice (dve vrsti). Zelo lepe in dišeče, mislim, da so tudi burbonke.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Je ze kdo čekiral letos, v kaksnem stadiju so vrtnice?
Cvetijo?
Festival se zacenja, na spletu je ze dostopen katalog._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori