Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rožnik v Prešnci
Moderator: Melona
Evo Melona, baterije so polne in nadaljujemo, ampak slike so slabe, ker gre moj foto h koncu
crimson glory
belvedere
tchaikovsky
constance spry na levi desno nn plezalka-podarila mi jo je Arena in zraven rossarium u.
burbon great westrn
Candelight-zmagovalka vćerajšnjega tekmovanja a tu ni najbolj fotogenična
mme de sevigne
william moris in zephirine d, pa še red eden je vmes
aurelia lifa
mogočni piere de ronsard
v naslednjem tednu bo verjetno tisti pravi bum,zato vas vabim, kot je rekla Plamenka na en doooolg sprehod
crimson glory
belvedere
tchaikovsky
constance spry na levi desno nn plezalka-podarila mi jo je Arena in zraven rossarium u.
burbon great westrn
Candelight-zmagovalka vćerajšnjega tekmovanja a tu ni najbolj fotogenična
mme de sevigne
william moris in zephirine d, pa še red eden je vmes
aurelia lifa
mogočni piere de ronsard
v naslednjem tednu bo verjetno tisti pravi bum,zato vas vabim, kot je rekla Plamenka na en doooolg sprehod
Tanja TT, to je vse tako lepo, ampak res vse. Vrtnice čudovite, že velike, ne taki majhni vzorci, kot so še pri meni. In tudi vse, kar jih spremlja, je čudovito. Loki že zaraščeni, te lesene rante in stebri jim tudi super pašejo, terena je veliko ... Ma čisto vse super, no! Samo priklonim se ti lahko, res! Sploh, če pomislim, da je kar nekaj dela vse to negovati.