Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paprike 2014
Takole sem "ubodel" danes 18 Kurtovskih kapij + 12 Romanskih solat Ovired...
Spomladi hlevski gnoj, 14 dni nazaj še kokošji gnoj, zastirka iz slame in obilico vode. Upam, da bo raslo in "delalo".
Ni ravno estetika za 5+ je pa funkcionalno. _________________S Spoštovanjem, LZ Janez L
...nor je tisti, ki ne poskusi in poskusiti, ni greh...
Spomladi hlevski gnoj, 14 dni nazaj še kokošji gnoj, zastirka iz slame in obilico vode. Upam, da bo raslo in "delalo".
Ni ravno estetika za 5+ je pa funkcionalno. _________________S Spoštovanjem, LZ Janez L
...nor je tisti, ki ne poskusi in poskusiti, ni greh...
-
Prosim za nasvet: še nikoli mi paprike niso uspele, letos sem se spet pustila prepričati prodajalki na tržnici in kupila nekaj sadik.Sadila sem jih kašnih 14 nazaj, ker mi je bilo rečeno da ni prezgodaj.Danes odhajam na "njivo",ne vem kaj me čaka,pred odhodom sem jih dala pod nekakšen šotor iz koprene,glede na to, da je bil veter res hud-polomil slivo-dvomim da je šotor obstal.Menite da naj grem kar po nove sadike, ali bo s posajenimi še kaj?_________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.