Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

OMG, kakšni grmi! Razkošno in bujno do amena. A si dala tiste baterije polnit, se dolgo polnijo?
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Evo Melona, baterije so polne in nadaljujemo, ampak slike so slabe, ker gre moj foto h koncu

crimson glory

belvedere

tchaikovsky

constance spry na levi desno nn plezalka-podarila mi jo je Arena in zraven rossarium u.

burbon great westrn

Candelight-zmagovalka vćerajšnjega tekmovanja a tu ni najbolj fotogenična Very Happy

mme de sevigne

william moris in zephirine d, pa še red eden je vmes

aurelia lifa

mogočni piere de ronsard

v naslednjem tednu bo verjetno tisti pravi bum,zato vas vabim, kot je rekla Plamenka na en doooolg sprehod Very Happy
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Prelepe. Čestitke za zmago Very Happy
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tanja TT, to je vse tako lepo, ampak res vse. Vrtnice čudovite, že velike, ne taki majhni vzorci, kot so še pri meni. In tudi vse, kar jih spremlja, je čudovito. Loki že zaraščeni, te lesene rante in stebri jim tudi super pašejo, terena je veliko ... Ma čisto vse super, no! Samo priklonim se ti lahko, res! Sploh, če pomislim, da je kar nekaj dela vse to negovati.
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Tanja TT, lepo, lepo...prav mogočen rožni vrt. Vedno si predstavljam, kako lepo dehti v takih vrtovih.
Meni pa je najbolj všeč Mme de Sevigne . Zanima pa me tudi katera je lepotica na isti sliki levo zadaj?
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Melona, vse to delano z užitkom Laughing ,Novalis tista zadaj je pa Crimson glory,to je njeno prvo cvetenje,lani jih je bilo samo za vzorec.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Mogočno, pri dobrem zdravju, veliko, razraščeno, dopolnjeno, novinke...
in zmagala si? Daj napiši nam kaj več v tisti posebni rubriki._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

TanjaTT komaj čakam,da to vidim to krasoto v živo .Si predstavljam kakšno težko delo si imela včeraj,ko si izbirala favorite Laughing ._________________LP
E.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

'Pasem' se na tvojih fotografijah in uživam.
Ja, res, napiši nam kaj o zmagi..._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Tanja TT kako bogato in dehteče. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori