Muha

Odgovori
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Muha ČUDOVITO!!!!
Kako lepo se je narava odela za te decembrske dni. Resnično "dobro" oko, da si takole ujela vse te krasote zimskega odevanja, pa čeprav ni snega, niti mraza pravega ne.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Muha, pri srcu me stiska, ko gledam in slišim toliko hudih reči. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ne vem kako, ampak letos sem si nakopala na glavo dela s sejančki Rolling Eyes Rolling Eyes puli lase

gajbice tu, gajbice tam,

Zraven tega pa še 1 gajbica sejančkov vrtnic, 2 gajbici sadik za balkonske rastline ter plastične posodice s setvijo tu in tam, pa kozarci s posajeno koruzo, fižolom notri na toplem - skrajni čas, da me sreča pamet. Ko bom velika, bom za vse to imela rastlinjak Wink Laughing Laughing .
Nazadnje urejal/a muha 05 Jan 2016 08:31; skupaj popravljeno 1 krat
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Muha si preživela ...... ? Očitno.
Res si si zadala veliko dela. Pridna.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Preživela Very Happy in večina je hvalabogu že v zemlji: 1/4 pri meni, ostalo razdano. Za naslednje leto pa trden sklep: novih semen se bom otepala ko Evil or Very Mad (japajade Wink Laughing Laughing )
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Muha, pri meni je tudi zgledalo nekako tako, pravzaprav še zgleda, Embarassed nisem uspela prav veliko posadit, upam da mi uspe v prihodnjih dneh. Bo treba nekaj drugega naredit, saj ta trden sklep pri meni nikakor ne zdrži. Rolling Eyes
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Joj, koliko nas je takih in podobnih! Jaz - že leta - vsako leto sklenem, da bom imela manj rož na balkonu, potem pa začnem s paradižnikom, fizalisi, dolgo vigno, stevijo, mnogimi začimbnicami, solato, grahom (ta se mi na balkonu ne obnese), sejančki, ... Rož imam pa res nekaj manj, heheh!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Brežina se oblači v poletne barve:

divji klinček - Dianthus sylverstris

Planike iz lanske setve - tokrat mi je le uspelo!

Zacvetel je prvi od netreskov

geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Muha lepo je sedaj pri tebi in planike Shocked Shocked Shocked ._________________LP
E.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

muha, ne znam odpreti te tvoje kvadratke. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”