Asimina - Asimina triloba
-
Ojla.
Tudi moje Asimine se še kar držijo vejic. A kako bo naslednji teden neupam napovedat saj naj bi zelo hitro močno zagrelo.
Slika narejena danes obeta mnogo?
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Tako in podobno izgleeda na vseh vejah in na obeh asiminah Sanflower.
Lp.Ivan._________________Veselo na delo !
Tudi moje Asimine se še kar držijo vejic. A kako bo naslednji teden neupam napovedat saj naj bi zelo hitro močno zagrelo.
Slika narejena danes obeta mnogo?
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Tako in podobno izgleeda na vseh vejah in na obeh asiminah Sanflower.
Lp.Ivan._________________Veselo na delo !
-
- Kraj: Kališovec
- Kontakt:
-
zuf je napisal/a: |
Vau, lepe so! Naj ti jih čim več zrase in naj bodo zelo dobre. Lp. |
Zuf.
Tudi na našem koncu je bilo obetavno.Če bi se pred enim tednom hvalil, bi danes požrl izjavo- NIČ NE BO MARMELADE iz ASIMIN, kljub trudu.Ali je vreme zagodilo,ali pa ker nisem imel klobuka in "palete" v roki.
Pa v vednost, da nisem edini na Goriškem.So pa bili takšni stvori, letošnji posnetek, kjer sistem ne mora vzdržati glede plodov iz enega cvetu.

lp. Vinkoz

-
- Kraj: Kališovec
- Kontakt:
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
lepa kata je napisal/a: |
Pozdravljen Mene pa zanima kako visoko je to drevo. Bojim se namreč, da imam posajeno Asimino preblizu hiše. Hvala za odgovor tistih, ki imate že bolj odrasle Asimine lp |
Odgovor najdeš na prvi strani! Na naslednjih pa gotovo tudi še marsikaj, kar ti bo pri negi asimine prav prišlo.